Turcii de la Opus Land Development si-au luat agent exclusiv de vanzare pentru proiectul Cosmopolis si asteapta vanzari lunare duble.


Coldwell Banker Affiliates of Romania a fost desemnat agent exclusiv al Cosmopolis, unul din cele mai mari proiecte rezidentiale din Romania si cel mai mare din zona de nord a Bucurestiului, cu peste 1.000 de locuinte finalizate si in care pana in prezent s-au investit circa 230 mil. euro.

„Acest contract se inscrie in strategia Coldwell Banker de a se extinde pe segmentul ansamblurilor rezidentiale, in 2012 devenind agenti exclusivi pentru proiecte ca Rose Garden, FeliCity, Alia Apartments sau Linda Residence”, a declarat Andrei Sarbu, managing partner in cadrul Coldwell Banker.

Proiectul Cosmopolis este unul dintre putine ansambluri rezidential a caror constructia a continuat in ultimii ani.

„Suntem unul dintre putinii dezvoltatori mari care au continuat sa construiasca locuinte si dupa declansarea crizei economice. Daca ai un produs potrivit, exista piata in Romania. Anul trecut am finalizat 220 de locuinte iar in acest an vom livra alte 150 de unitati. In plus, ne dorim dublarea vanzarilor tinand cont si de colaborarea incheiata cu Coldwell Banker, la un ritm de 13 locuinte vandute lunar”, a declarat Ahmet Buyukhanli, presedinte si actionar majoritar al Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului.

Preturile de vanzare ale locuintelor din Cosmopolis pleaca de la pleaca de la 39.000 de euro + 5% TVA pentru un studio dublu cu o suprafata construita de 52 de metri patrati, de la 55.000 de euro + 5% TVA pentru un apartament cu doua camere, avand o suprafata construita de 74 de metri patrati, in timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafata construita de 83 de metri patrati, are un pret de 62.000 de euro + 5% TVA.

In proiect mai sunt disponibile la vanzare 110 unitati locative, deja finalizate.

In prezent, in cadrul proiectului nu mai sunt disponibile spre vanzare vile, stocul finalizat anterior fiind complet vandut. Dupa finalizarea in acest an a celor 150 de noi unitati, vor fi disponibile, incepand cu luna aprilie, si vile cu o suprafata de 112 metri patrati construiti al caror pret va fi de 90.000 de euro + TVA, respectiv vile cu o suprafata construita de 125 de metri patrati si un pret de 110.000 de euro + TVA.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
De ce pariaza dezvoltatorii de locuinte tot mai mult pe "comunitati"