Un sediu cu o panorama impresionanta, in care cateva zeci de angajati lucreaza la unele din cele mai mari proiecte IT din Romania. TeamNet International ne-a facut un tur al birourilor companiei din Iasi.
Birourile TeamNet International din Iasi sunt situate in cladirea United Business Center 2 din ansamblul urbanistic Palas si ocupa o suprafata de aproximativ 500 mp, desfasurati pe un singur etaj.

„In aceasta locatie se lucreaza la unele dintre cele mai interesante proiecte IT din Romania, cum ar fi: „SNIV” – implementarea sistemului national de vize Schengen, dar si proiecte cu componenta GIS (Geographic information system), precum si sisteme de raspuns in situatii de urgenta ”, spune Andrei Regatun, directorul filialei din Iasi a TeamNet.

Compania este prezenta United Business Center din vara lui 2012. Proiectul de amenajare interioara a fost realizat de dezvoltatorul cladirii, iar dotarile si mobilierul au fost asigurate de TeamNet International. Spatiul acomodeaza: „Divizia de Proiectare Solutii Informatice TeamNet Solutions”, Diviziile de „Cloud Computing TeamNet Ymens”, respectiv cea de „Proiectare Solutii Informatice Medicale TeamNet Dedalus”.

„Decizia de a ne muta in United Business Center Palas s-a bazat pe dorinta de a oferi echipelor de la Iasi un sediu central, cat mai usor accesibil din orice zona a orasului. Printre avantajele de a lucra in birourile Palas enumeram: conditii moderne de lucru, acces la zona food court pentru pauzele de masa, proximitatea bancilor si a altor institutii”, spune Regatun.

„Birourile sunt situate la etajul sase, ultimul din cladire, iar privelistea pe care o avem asupra parcului Palas si a ansamblui este deosebita. Putem spune ca sediul nostru este pozitionat in locul care ofera o panorama completa asupra ansamblului Palas”, a adaugat Regatun.

Planurile de dezvoltare ale echipei din Iasi, pe termen scurt, vizeaza o crestere a colectivului, de la 36 de angajati, cati sunt in prezent, la aproximativ 50 de persoane. Se cauta, preponderent, specialisti in zona de dezvoltare software .Net si Java.

Birourile sunt compuse dintr-un „open space” aerisit pentru a facilita comunicarea intre echipe, cu mobilier realizat la comanda.

Spatiul alocat pauzelor de masa a fost amplasat strategic in zona cu cea mai frumoasa si relaxanta priveliste asupra ansamblului Palas si a Palatului Culturii, astfel incat, toti angajatii sa aiba ocazia de a se deconecta de la atmosfera de lucru. Aceasta se transforma ocazional intr-o sala de sedinte sau loc de sarbatorit evenimentele interne din companie, de genul aniversarilor sau a incheierii cu brio a unui proiect.

Angajatii TeamNet au la dispozitie 3 sali de conferinta, dotate cu sisteme de video-conferinta si proiectoare pentru sedintele saptamanale de SCRUM si beneficiaza de locuri de parcare gratuite in ansamblul Palas.

TeamNet International este una dintre cele mai importante companii pe piata integratorilor de sisteme informatice din Romania, specializata in dezvoltarea si implementarea solutiilor informatice complexe, la cheie. Serviciile informatice cuprind, atat dezvoltare software personalizat, cat si livrare de infrastructura hardware si de comunicatii.

TeamNet are sedii in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Ploiesti si locatii internationale in Bruxelles, Chisinau si Belgrad, precum si o locatie partenera in Ankara. Compania estima anul trecut ca va incheia 2012 cu afaceri de 45 milioane euro.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri