Avira Soft Romania, compania germana specializata in solutii de securitate IT, a inchiriat o suprafata de 1650 mp de birouri de clasa A in cladirea Armand Business Centre, printr-o tranzactie incheiata de The Advisers/Knight Frank.
Tranzactia, consiliata de compania de consultanta imobiliara The Advisers/ Knight Frank, a fost incheiata in februarie, inainte cu cateva luni de finalizarea cladirii. Relocarea companiei este menita sa acopere nevoia de expansiune a multinationalei IT, care are in Romania un birou cu peste 100 angajati. Compania se va muta in noul spatiu incepand cu luna aprilie, dupa amenajarea fit-out-ului si finalizarea ultimelor detalii ale proiectului.

Armand Business Centre, detinuta in prezent de Top Trio Capital, firma detinuta in proportie de 50% de Shimshon Younger, are o suprafata totala inchiriabila de 3.500 de metri patrati si este situata pe strada Armand Calinescu nr. 26, la intersectia cu Bulevardul Carol I si Strada Vasile Lascar.

Michael Grinblat cu 25% si Jacob Ofnagel si Assaf Ozer, cu cate 12,5% sunt ceilalti actionari ai companiei Top Trio Capital, potrivit Recom.

„Aceasta este prima tranzactie de inchiriere intermediata in Armand Business Center si este una dintre putinele inchirieri de pe piata realizate intr-o cladire de birouri aflata inca in proces de finalizare.” a declarat Catalin Stan, consultant, Office Division, The Advisers/Knight Frank.

„La un nivel mai general, remarcam faptul ca se continua trendul confirmat inca de anul trecut: sectorul IT&C domina piata inchirierilor. In 2012 echipa noastra a incheiat 10 tranzactii pentru companii de IT, insumand o suprafata de aproximativ 40.000 de metri patrati”, a adaugat si Horia Moldovan, associate director, Office Division, The Advisers/Knight Frank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri