20 de milioane pentru extinderea West ParK

Rom Canada Group va aloca 20 de milioane de euro pentru extinderea proiectului rezidential West Park. Zona de locuinte din cartierul Militari va fi marita cu inca doua hectare, a declarat pentru Mediafax, Anton Lax, directorul general al firmei.

"Avem deja terenul, care este lipit de cele trei hectare unde vom dezvolta West Park. Extinderea proiectului va cuprinde dezvoltarea a 450-500 apartamente, care vor fi amplasate in alte tipuri de imobile" a spus Lax.

Proiectul este estimat la peste 35 de milioane de euro. Conform anunturilor recente ale companiei Rom Canada, Complexul West Park va include 490 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 70 si 105 metri patrati. Termenul de finalizare al lucrarilor este estimat la trei ani, iar preturile variaza intre 70.000 de euro si 103.000 de euro, valori care nu includ TVA.

Intr-o prima faza, vor fi construite 180 de apartamente. "O parte din sumele alocate pentru constructia proiectului West Park vor fi obtinute de la Alpha Bank, care va oferi si un pachet de credite ipotecare pentru achizitionarea apartamentelor", a precizat Lax.

Creditele in euro vor avea o dobanda de 6,9%, cele in dolari de 7,9%, iar finantarile in lei de 8,9%, perioada de creditare fiind de maximum 25 de ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri