Vara aceasta si toamna anului viitor vor aduce doua noi aparitii pe piata imobiliara bucuresteana, sub semnatura Adama.
Primul dintre proiecte va introduce pe piata 19 apartamente de lux, fiind amplasat pe o straduta din inima celei mai exclusiviste parti a Bucurestiului, soseaua Nordului. Cladirea este structurata in apartamente simple si duplexuri, iar doritorii pot opta pentru suprafete cuprinse intre 50 si 200 mp.

Cu doar cinci niveluri, blocul este recomandat celor care prefera traiul intr-o comunitate mica si selecta. Spre deosebire de alte complexuri rezidentiale din acelasi perimetru, proiectul Adama ofera potentialilor cumparatori un grad ridicat de intimitate datorita dimensiunii reduse, spatiilor verzi generoase si teraselor primitoare de pe acoperis.

Ineditul acestui proiect il constituie spatiul de parcare. Majoritatea dezvoltarilor moderne propun locuri in subteran, dar multi proprietari au dificultati in momentul cand incearca sa intre sau sa iasa cu masinile. De aceea, developerul va implementa acum sistemul automatizat de parcare Klaus, care va contribui la aranjarea perfecta a 26 de masini. Ideea este relativ noua in Romania, fiind o solutie des uzitata in tarile vestice, datorita flexibilitatii si eficientei. Depozitarea este o alta problema frecvent intalnita si care isi gaseste solutionarea in acest proiect. Spatii cu aceasta destinatie sunt prevazute atat pentru fiecare apartament, cat si in zonele comune.

Finisajele vor corespunde cerintelor internationale in domeniu si vor include pardoseli din parchet si gresie, faianta din cea mai fina si geamuri termopan cu rama de aluminiu.

Pentru acest proiect cumparatorii au posibilitatea sa aleaga finisajele dintr-o gama suficient de larga, optiunea fiind inclusa in pretul de baza. La cerere, compania poate, de asemenea, sa aduca orice alta modificare apartamentelor, pentru a le oferi un aer distinct si o cat mai mare functionalitate, spune Beatrice Dumitrascu, project manager in Departamentul de Vanzari Rezidentiale al Eurisko, consultantul proiectului.

Concomitent cu lucrarile la proiectul rezidential, Adama va livra curand un centru comercial de 3.000 mp in zona Iancu Nicolae. Acesta ofera cea mai buna priveliste asupra cartierului Baneasa si va gazdui, printre altele, clinici, club de sport si cafenea. |n functie de evolutia pietei, interesele companiei s-ar putea orienta catre case de vacanta, hoteluri sau spatii logistice ultramoderne.

Adama are planuri de extindere in toate segmentele pietei imobiliare

Creatorii acestor doua proiecte au o experienta relevanta pe piata romaneasca, iar planurile lor de extindere sunt extrem de ambitioase. |n prezent, Adama se afla in diverse stadii de planificare si constructie a circa 3.000 de unitati rezidentiale in Bucuresti si Ploiesti. Planurile companiei includ dezvoltarea a cel putin un proiect pentru clasa de mijloc in fiecare dintre orasele importante ale tarii.

La ora actuala avem in executie 11 proiecte care vor aduce pe piata mii de unitati rezidentiale noi, cu o calitate deosebita si un concept inovator, fiind disponibile la preturi avantajoase. Aceste proiecte vin ca o alternativa la blocurile invechite care acum adapostesc majoritatea populatiei din Romania. Oferta Adama pentru corporatiile prezente pe piata locala este compusa din spatii de birouri si comerciale fara rival pe piata, spune David Flusberg, presedintele companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri