Proiectul Mega Mall dezvoltat de grupul Real 4 You in Bucuresti isi propune un grad de ocupare de 50% in lunile urmatoare, ceea ce i-ar permite dezvoltatorului austriac sa se pregateasca de inceperea constructiei.
Zona de est a Capitalei, unde va fi amplasat Mega Mall, este cea mai putin dezvoltata zona din oras ca dezvoltari de centre comerciale, in prezend lipsind de aici un proiect dominant. In aceasta zona sunt doua proiecte anuntate, Parklake Plaza, al Sonae Sierra, care va fi demarat anul viitor si Mega Mall, care ar putea incepe in 2013.

Mega Mall a inceput anul intr-o nota pozitiva, cu noi contracte deja semnate si alte cateva acorduri cu retaileri importanti in curs de finalizare.

Printre chiriasii cheie care si-au asigurat deja locatii in Mega Mall, se numara operatorul de hipermarketuri Carrefour, retailerii Flanco si Altex pe segmentul electronicelor si electrocasnicelor, ancorele majore de moda locale si internationale (ex. C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Bata, Benvenuti, Celio, Lashez, MOA, Office Shoes) precum si operatorul de divertisment Slot Point Casino. Companiile de consultanta Colliers International si DTZ Echinox sunt desemnate ca agenti de inchiriere pentru Mega Mall Bucuresti.

“Exista peste 15.000 mp de spatii aflate in stadii avansate de negociere. In acest moment estimam ca proiectul va ajunge la o rata de ocupare de peste 50% in lunile urmatoare,” declara Liana Dumitru, associate director in Colliers International Romania.

Proiectul are in total circa 70.000 mp si a obtinut autorizatia de construire in noiembrie 2012. Real 4 You planuieste sa inceapa constructia imediat ce rata de ocupare atinge pragul de 50 %.

Mega Mall beneficiaza de o locatie privilegiata, la intersectia soselelor Iancului i Pantelimon, pe fosta platforma industrial Electroaparataj. Aceasta va fi prima schema de retail modern dedicata locuitorilor din estul Bucurestiului, pozitionandu-se ca destinatie de divertisment si centru comercial adresata unei zone de atractie de 900.000 de locuitori (inclusiv zona secundara).

"Proiectul este usor accesibil prin intermediul mijloacelor de transport in comun si va fi deservit de viitoarea linie de metrou, aflata in proiect," spune Razvan Sin, head of retail department, DTZ Echinox.

Grupul Real 4 You va dezvolta, pe langa Mega Mall din Bucuresti, mai multe centre comerciale in Romania, in orase precum Satu Mare, Focsani si Targu Mures, sub brandul Mega Mall. Centrele vor avea intre 18.000 mp si 22.000 mp fiecare și vor fi ancorate de un hypermarket sau un supermarket. Ambele companii de consultanta imobiliara actioneaza co-exclusiv pentru toate proiectele Mega Mall din Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri