Cu o valoare de vanzare de 2,1 milioane euro, imobilul are o suprafata construita de 2,000 mp dintre care 880 mp apartinand halei si cca. 1,100 mp zonei de birouri. Suprafata de teren aferenta acestei constructii este de 3,200 mp cu o deschidere de 32 metri liniari.

„Aceasta oferta se ridica la standarde internationale. Hala ofera o inaltime de 6 metri, open space si doua usi mari pentru accesul TIR-urilor. Birourile sunt modern amenajate, beneficiind de aer conditionat, centrala termica, sprinklere, retea de telefonie si calculatoare. Companiile care cauta spatii logistice si de depozitare de calitate ar trebui sa nu rateze aceasta ocazie. Asa cum se stie, segmentul industrial al pietei imobiliare nu dispune la aceasta ora de suficiente oferte competitive, pe gustul solicitantilor, astfel incat un imobil ca acesta din Otopeni va sta foarte putin pe piata,” a declarat Costel Alecu, directorul departamentului Spatii Industriale & Comerciale, Regatta.

Potrivit spuselor lui Alecu, pentru 2006 ne asteptam la o schimbare pozitiva radicala din partea investitorilor care vor ridica astfel de spatii in imediata vecinatate a Soselei de Centura a capitalei. Fie ca vor opta pentru dezvoltarea de parcuri logistice sau constructii individuale care corespund standardelor de calitate la nivelul Uniunii Europene, acestia vor obtine profit garantat.

„De asemenea, 2006 este momentul potrivit inceperii unei noi practici prin care spatiile logistice si industriale sunt construite si prezentate viitorilor chiriasi la stadiu avansat (primele module sunt ridicate) sau final al lucrarilor. Oferta din otopeni este un exemplu foarte bun a ceea ce inseamna sa simti pulsul pietii, nevoia clientilor. Obiectivul de vanzare este finalizat, el fiind tocmai potrivit pentru a fi ocupat,” a adacugat acesta.