Global City Business Park, unul dintre proiectele de birouri detinute de Global Finance in Pipera, a semnat doua noi contracte. Astfel, incepand cu data de 1 august, companiile Michelin si Euromaster vor ocupa un spatiu de birouri cu o suprafata totala de 4.000 de metri patrati.
„Cele doua contracte au fost incheiate pe o perioada de cinci ani, iar negocierile s-au intins pe parcursul a patru luni. Aceste parteneriate vin intr-o perioada favorabila pentru noi - in prima parte a anului, doi dintre cei mai mari chiriasi reinnoind contractele, Coca-Cola HBC, respectiv Total Soft”, a declarat Ivana Bozjak, partener si head of real estate in cadrul Global Finance.

Michelin a contractat o suprafata de aproximativ 3.450 de metri patrati, in timp ce Euromaster va ocupa circa 550 de metri patrati. Cele doua companii vor dispune si de cate un loc de parcare pentru fiecare 50 metri patrati inchiriati, asa cum beneficiaza toti chiriasii Global City Business Park. Intreaga capacitate de parcare subterana a proiectului este de 844 de locuri, ce le suplimenteaza pe cele existente la exterior.

Angajatii Michelin si Euromaster isi vor incepe activitatea in cadrul Global City Business Park incepand cu luna august. Astfel, treptat, numarul persoanelor care lucreaza in cele doua cladiri de birouri va ajunge la aproape 2.400.


In acest moment, Global City Business Park are 26 de chiriasi, iar cea mai mare parte a suprafetei inchiriate este ocupata de companii precum Coca-Cola HBC Romania, Total Soft, Call Point, Euroins, Ford, Cycle, ICAP, Global Finance, Daewoo si Monsanto.

Global City Business Park este una dintre principalele cladiri de birouri din zona Pipera detinuta de fondul de investitii imobiliare Global Finance.

Situat in zona de Nord a Bucurestiului, Global City Business Park are o suprafata construita de 56.000 mp si un total de spatii de inchiriat de clasa A de 51.000 mp in doua cladiri.

In plus, proiectul dispune de doua nivele subterane cu 844 de locuri de parcare, ce le suplimenteaza pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 si a fost finalizat in totalitate in februarie 2010.

Global Finance este un fond de investitii infiintat in 1991 in Atena, Grecia, care administreaza o serie de fonduri de investitii private si imobiliare.

In cei peste 20 de ani de la infiintare, investitiile Global Finance au fost indreptate catre diverse sectoare precum productie, tehnologie, retail, mass-media, telecomunicatii, si real-estate. Astfel, compania a realizat mai mult de 85 de investitii in 11 tari.

Compania a intrat pe piata din Romania in 1996 si, dincolo de biroul din Bucuresti, mai are reprezentante si in Belgrad si Sofia. In Romania, Global Finance a investit in companii din domenii precum tehnologie, telecom, reciclare, farmaceutica, asigurari si real-estate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri