Grupul francez Flash Consult Invest a semnat un acord de finantare a constructiei complexului comercial Euromall din Pitesti cu BRD - Goupe Socit Gnrale si Banca Romaneasca, informeaza Rompres.

"Acordul de finantare semnat pentru Euromall Pitesti reprezinta in primul rand un vot de incredere acordat grupului Flash Consult Invest, fiind astfel o recunoastere a capacitatii noastre de a deveni un participant important al acestui segment de piata din Romania. Suntem incantati ca am adus alaturi de noi aceste institutii financiare care se bucura de un prestigiu deosebit, pozitionandu-ne pe un drum ascendent", a declarat Moshe Turgeman, responsabil de componenta de marketing a proiectului Euromall.

Lansarea oficiala a complexului comercial Euromall Pitesti este preconizata a avea loc in februarie 2007. in prezent, se desfasoara lucrarile de constructie ale centrului comercial, demarate la sfarsitul anului 2005. Amplasarea acestui complex comercial in apropierea centrului orasului, numarul mare de magazine si spatii de divertisment care vor fi deschise va oferi pitestenilor numeroase posibilitati de cumparare de bunuri si servicii de calitate, precum si de petrecere a timpului liber.

Flash Consult Invest este un grup puternic, cu renume pe piata internationala, care intentioneaza sa investeasca in Romania prin construirea unor centre comerciale moderne de tip Mall. Pentru primele doua centre comerciale Euromall, care urmeaza sa fie amplasate la Pitesti si Galati, Flash Consult Invest va investi peste 70 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri