Omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios, care a dezvoltat in Bucuresti cladirea de birouri Polona 68, va investi circa 7 milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri in zona Calea Floreasca, pe un teren achizitionat anul trecut de la compania Willbrook International.

"Suntem aproape de inceperea constructiei unei cladiri de birouri, cu o suprafata de circa 8.000 de metri patrati. Investitia alocata pentru acest proiect este de circa 7 milioane de euro, sustinuta din fonduri proprii. Constructia este programata sa fie finalizata in trimestru trei din 2014", au declarat agentiei Mediafax reprezentantii Ethos House, firma prin intermediul careia omul de afaceri dezvolta imobilul respectiv.

Terenul de circa 1.500 de metri patrati, cumparat anul trecut cu 1,5 milioane euro, este situat pe strada Gheorghe Titeica, iar suprafata construita a cladirii va fi de 12.500 metri patrati. Suprafata pe etaj va avea intre 925 si 1.025 metri patrati. Imobilul va avea 90 locuri de parcare subterane si 10 supraterane. Cladirea va avea opt etaje si va fi clasificata verde.

Gkotsis Anastasios a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat cladirea de birouri Polona 68 Business Center, investitie de 15 milioane de euro. In cladire au sediul firme precum Ariston Thermo Romania sau Novartis.

Zona Floreasca-Barbu Vacarescu a atras atentia dezvoltatorilor de birouri, grupul suedez Skanska, Raiffeisen evolution, Portland, fiind printre cei care construiesc astfel de proiecte in aceasta arie.

Sursa foto text: birouriinfo.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Un dezvoltatori imobiliar a donat 100.000 euro pentru lupta contra coronavirus
Setari Cookie-uri