21 Iunie 2013

Cat te costa o casa la tara



Cei care vor sa scape de oras pentru o perioada pot introduce in optiunele lor pentru case de vacanta si o proprietate la tara, mai ales ca exista din ce in ce mai multe oferte de astfel de locuinte cu utilitati. Imobiliare.ro a selectat cele mai bune, dar si cele mai scumpe oferte de case de vacanta.

Satul Cermei, Arad

In judetul Arad, satul Cermei, o casa cu patru camere de 100 de metri patrati utili are un pret cerut de 10.500 de euro. Constructia a fost ridicata in anul 1970, pe un teren de 1.439 de metri patrati, si este conectata la utilitati (curent, apa, canalizare).

Localitatea Laslau Mare, Mures

In judetul Mures, localitatea Laslau Mare, o casa cu patru camere, construita in anul 1992, are un pret cerut de 10.000 de euro. Locuinta are o suprafata utila de 80 de metri patrati, este conectata la utilitati si dispune de un teren de 2.600 de metri patrati.

Satul Crestur, Bihor

In judetul Bihor, satul Crestur, o casa cu doua camere de 56 de metri patrati utili are un pret cerut de 40.000 de RON (aproape 9.000 de euro). Proprietatea include si un teren de 4.300 de metri patrati, cultivat cu gradina, pomi fructiferi si vie.

Cele mai scumpe case de vacanta, la vanzare

In Constanta, o vila cu 10 camere (foto) situata chiar la malul marii, in imediata apropiere a portului Tomis, este scoasa la vanzare la un pret de 1,49 de milioane de euro. Constructia a fost ridicata in anul 2010, pe structura D+P+1E+M, are o suprafata utila de 475 de metri patrati (la care se adauga suprafata teraselor, de circa 200 de metri patrati) si este amplasata pe un teren de 500 de metri patrati. Locuinta este complet mobilata si este dotata cu pivnita, crama, jacuzzi, gradina amenajata, spatii de agrement si cinci locuri de parcare.

In Sibiu, aproape de centrul istoric al orasului, o vila cu cinci camere (living si patru dormitoare) este scoasa la vanzare la un pret de 1,25 de milioane de euro. Proprietatea are o suprafata utila de 589 de metri patrati, teren de 650 de metri patrati si este dotata cu sistem de incalzire prin pardoseala, pivnita, garaj, gradina de vara.

In Sinaia, judetul Prahova, o vila construita in anul 2002 este scoasa la vanzare la un pret de 1,15 milioane de euro. Proprietatea cu o suprafata construita de 932 de metri patrati, structurata pe D+P+2E+M, si cuprinde 10 camere si opt bai. Locuinta dispune de pivinita, crama, jacuzzi, supraveghere video, gradina amenajata, spatii de agrement.





Citeste si