Furnizorul de solutii si servicii IT, Ness Technologies s-a mutat in octombrie anul trecut in parcul de birouri United Business Center din Iasi, iar pana prezent in spatiul de 1.500 mp lucreaza 70 de angajati.


Punand accentul pe creativitate, compania ofera in spatiul de relaxare tot felul de jocuri, iar salile de sedinte au fost botezate cu nume de personaje de desene animate.

Compania spune insa ca pana la finalul anului echipa din centrul de dezvoltare va fi extinsa pana la 130 de persoane astfel incat toata suprafata de birouri va fi acoperita. De altfel, de la bun inceput compania a contractat un spatiu care sa fie suficient pentru un numar de circa 150 de persoane.

Centrul de Dezvoltare Ness de la Iasi ocupa o suprafata de 1.500 mp, in cladirea United Business Center 2 din ansamblul Palas. Sediul se desfasoara pe doua etaje, aproximativ cate 750 mp pe fiecare nivel.

Oficialii companiei au explicat ca au ales cladirea de birouri din ansamblul Palas Iasi ca urmare a pozitionarii centrale, dar si a faptului ca fiind un ansamblu cu functiuni mixte angajatii au acces usor la restaurante sau zone de relaxare, beneficiind in plus si de pachete de reduceri de care angajatii beneficiaza la serviciile sau magazinele din cadrul intregului ansamblu.

Un alt punct forte a fost prezenta hotelurilor in apropierea sediului, proximitate utila „avand in vedere calatoriile pe care cei din alte centre Ness sau clientii nostri le fac in mod curent catre locatia din Iasi”, au mai spus reprezentantii companiei.

Compania are, in total, in sediul din Iasi, sase sali de sedinte, amplasate pe cele doua niveluri. Salile de la etajul patru au fost denumite dupa personaje din desene animate: Peter Pan, Bambi, Dumbo. „In alegerea acestora am pornit de la notiunile de „copilarie” si „imaginatie”. Copiii au o lume creativa foarte bogata si fac intotdeauna echipa buna cu desenele animate. Practic, am vrut sa pastram acelasi spirit ludic si acelasi entuziasm al jocului in echipa. Acum, insa, ne „jucam” la un alt nivel, mult mai serios”, spun oficialii Ness.

Salile de la etajul cinci au nume de stiluri de dans: Foxtrot, Hip-Hop, Streetdance.

Salile de sedinte sunt dotate cu sisteme moderne de video-conferinta.

Angajatii Ness dispun de doua spatii de luat masa, utilate modern, cu vedere catre gradina Palas. In pauze, personalul se poate destinde in sala de recreere, care este dotata cu sistem Wii, Xbox, o masa de tenis, darts si alte „jocuri”.

Compania are rezervate 14 locuri in parcarea subterana a ansamblului Palas. Angajatii Ness beneficiaza de preturi preferentiale la inchirierea locurilor de parcare.

Ness Technologies este furnizor global de servicii, solutii IT si consultanta de business. Compania are expertiza specializata in software product engineering, integrare de sisteme, dezvoltare de aplicatii, consultanta si distributie de software. Echipa Ness, de aproximativ 7.000 de angajati, ofera servicii clientilor din peste 20 tari si are numeroase parteneriate cu furnizori de software si hardware din intreaga lume.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri