Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din zona de vest a Romaniei, incepe lucrarile de constructie pentru un nou proiect rezidential, un cartier cu 1.600 de apartamente in Sibiu.

Compania va demara prima cladire din complex in aceasta luna, deja incepand lucrarile de pregatire pe santier. Fiecare cladire din proiect va avea intre 80 si 90 de apartamente, iar valoare de piata a intregului proiect este estimate la 67 mil.euro, au spus oficialii companiei pentru wall-street.ro.

Prima cladire din proiect va fi finalizata in august anul viitor.

Preturile in cadrul proiectului incep de la 28.000 euro pentru garsoniere, de la 37.000 euro pentru doua camera si de la 49.000 euro pentru 3 camere.

Ansamblul rezidential, denumit Avantgarden Sibiu, este amplasat in apropiere de Sibiu Shopping City, iar constructia este finantata din fonduri proprii.

Maurer Imobiliare este o companie cu capital privat german. Primul proiect al companiei a fost demarat in 2005 in Cluj, iar un an mai tarziu a demarat dezvoltarea si in Brasov. In 2009, compania a demarat si proiectul Avantgarden 3 in Brasov cu 1.800 de unitati, din care aproape 1.300 sunt deja vandute.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Maurer Imobiliare a vandut peste 2.000 locuinte in Sibiu si Brasov