Dintr-un bloc la care s-au construit doar parcarile subterane, in cartierul rezidential Planorama, din sectorul 2, s-a vindut mai mult de jumatate.
Complexul Planorama va fi compus din patru cladiri turn alcatuite din doua subsoluri, parter si 15 etaje. In total, proiectul Planorama este prevazut sa ofere 1.104 locuinte si 680 de locuri de parcare. Lucrarile de construire ale primului bloc au debutat la inceputul acestui an si sint programate sa se finalizeze in toamna anului viitor. Intregul ansamblu rezidential este preconizat sa fie construit pina in anul 2008.

In aceasta luna vor incepe lucrarile la cel de-al doilea bloc care va dezvolta un nou concept. Unicitatea proiectului este data de faptul ca blocul va contine apartamente de patru camere, utilate cu un dormitor cu toaleta inclusa. Aceasta idee va permite cuplurilor sa isi creasca copiii, pastrindu-si intimitatea, in acelasi timp fiind posibila si convietuirea mai multor familii in acelasi apartament, sustin dezvoltatorii proiectului.

In proportie de 60%, apartamentele din primul bloc al complexului rezidential Planorama au fost vindute, ne-a spus Leonard Ceausu, consultant in cadrul companiei Neocasa. Preferate sint apartamentele cu doua camere, stocul din primul imobil al complexului fiind epuizat. Compania Euro Habitat, dezvoltatorul proiectului rezidential Planorama din Bucuresti, estimeaza ca va obtine din vinzarea celor peste 1.000 de apartamente din cadrul complexului 90 de milioane de euro, in conditiile in care investitia va fi cuprinsa intre 60 si 70 de milioane de euro.

Preturi convenabile


Cei care vor dori sa cumpere apartamente in acest complex vor plati intre 33.000 de euro si 120.000 de euro, in functie de numarul de camere, precum si de dotarile aces-tora. Preturile nu includ TVA. Intre etajele unu si 11 blocurile vor fi compuse pe fiecare nivel din opt apartamente cu o camera, patru apartamente cu patru camere si opt apartamente cu trei camere. Pina la etajul 15 locuintele scad ajungindu-se la opt garsoniere si patru locuinte cu trei camere, adica doar 12 apartamente pe nivel. Preturile nu sint mari, pentru ca apartamentele din complex ofera siguranta, confort sporit, si nu in ultimul rind preturile nu sint foarte mari comparativ cu apartamentele vechi, a mai spus Leonard Ceausu. Intreaga suprafata a complexului situat in cartierul Doamna Ghica este de 18.144 de metri patrati.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5632&art=13678&cHash=77d06e8c49

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri