Cristina Pop (foto), fost asset manager pentru Valad in Romania, este noul manager al departamentului industrial al Jones Lang LaSallle Romania, a anuntat compania.


Numirea Cristinei Pop, vine dupa ce Irina Iliescu, cea care a pus bazele departamentului industrial al King Sturge ( compania care a fuzionat cu Jones Lang Lasalle) a hotarat sa se mute in Londra.

„Irina a luat decizia personala de a se stabili la Londra, iar Jones Lang LaSalle Romania profita de aceasta ocazie pentru a multumi Irinei pentru toate realizarile ei din ultimii sase ani ", a declarat directorul general al biroului din Bucuresti al JLL, Gijs Klomp.
Cristina Pop are o experienta profesionala de peste 6 ani in sectorul imobiliar local. Ea a lucrat anterior ca asset manager pentru Valad in Romania, responsabilitatile ei incluzand operatiuni de leasing, bugetare, raportari lunare, reprezentarea proprietarului si administrarea activelor imobiliare. Printre realizarile sale importante amintim inchirierea a cca 40.000 mp de spatii industriale, comerciale si spatii de birouri.

"In ultimii doi ani sectorul industrial a devenit din ce in ce mai dur, iar natura cerintelor clientilor s-a modificat in mod semnificativ, dar si asteptarile lor in materie de chirii si termeni contractuali. Este crucial in prezent pentru firmele de consultanta sa aiba posibilitatea de a se adapta rapid la noile conditii de piata pentru a oferi clientilor indrumarea de care au nevoie, dar, de asemenea, sa aiba abilitatea de a gasi o solutie comuna pentru cerintele clientului si asteptarile proprietarilor. Acest lucru depinde, in principal, de experienta si abilitatile angajatilor, de calitatea oamenilor si conduita lor profesionala”, a declarat Cristina Pop.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Daniela Iliescu este noul director general Patria Bank