Tribunalul Bucuresti a admis in luna iulie, la cererea Nei Guard, intrarea in insolventa a Doldora Capital, companie prin intermediul careia Gica Popescu, alaturi de alti doi parteneri, a dezvoltat un centru comercial de tip bazar in zona Piata Rahova, cu o investitie de 10 mil. euro.

Complexul comercial deschis in 2010 si finantat de UniCredit nu a avut evolutia dorita de actionari, asa ca la scurt timp de la deschidere au inceput problemele, primele magazine s-au inchis, iar micii comercianti nu s-au imbulzit sa inchireze spatii comerciale in spatiul “ cu miros de mall”, cum il numea inainte de inaugurare fostul fotbalist roman, de langa piata.

Ca urmare a situatiei, in 2011 compania a hotarat a deschis un supermarket in spatiu, dar nici aceasta varianta nu a avut succes pe termen mediu, in ciuda imbulzelii de la deschiderea cu promotii la ulei si zahar.

Pe 3 septembrie este termenul limita de depunere a cererilor de admitere a creantelor, urmand ca in noiembrie sa se definitiveze tabelul creantelor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Tel Drum, in insolventa, a primit un nou contract de la CJ Teleorman