Proiectul Dimbovita Center va demara in septembrie
Compania de proiect Dimbovita Center SRL a anuntat ca va incepe in luna septembrie 2006 lucrarile la Casa Radio. Aceasta va fi transformata in maximum trei ani intr-un complex comercial, valoarea minima a investitiei fiind de 130 de milioane de dolari. In prezent, Autoritatea Publica a concesionat dreptul de folosinta pe 49 de ani asupra cladirilor existente catre Compania de Proiect, detinind 10% din actiuni. In urmatoarele saptamini este preconizat ca ministrul de resort sa prezinte o nota in Guvern pentru realizarea unui act aditional la contractul existent care va cuprinde printre altele acordarea unor beneficii suplimentare statului roman, urmind ca ulterior semnarii documentului sa demareze lucrarile de constructie.

Ce vom vedea

Investitorii sustin ca noul complex va fi realizat in trei trepte, dupa cum urmeaza: shopping mall, birouri, wellness center, parcare: septembrie 2006-noiembrie 2007, iar valoarea investitiei va fi de aproximativ 90 de milioane de euro. Hotel, rezidente: septembrie 2006-noiembrie 2008, iar in acest caz investitia este de aproximativ 75 de milioane de euro. In final va fi realizat spitalul particular, adica in perioada iunie 2008-iunie 2009, suma investita va fi in acest ultim caz de aproximativ noua milioane de euro. Potrivit proiectului, shopping mall-ul va avea 40.000 de metri patrati cuprinzind circa 150 de magazine si sali de cinema. Spatiul de birouri va avea 21.000 de metri patrati de spatii A class, iar hotelul va avea aproximativ 300 de camere.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5696&art=13812&cHash=8e0b826cbc

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri