Un grup de arhitecti de la GDS Architects au in plan sa construiasca in apropierea orasului Seul, Coreea de Sud, primul zgarie-nori invizibil, scrie Business Insider.

Desi nu a fost fixata inca o data pentru constructia turnului invizibil, numit “Turnul Infinity”, arhitectii au primit deja autorizatia pentru inceperea lucrarilor langa Aeroportul Incheon International, din apropierea Seulului.

Turnul va avea o inaltime de aproximativ 450 metri.

Vizionarii din spatele proiectului sunt GDS Architects care vor face asa incat turnul sa para invizibil utilizand pe fatada bazata pe leduri si camere optice care vor proiecta cu exactitate imaginile din spatele turnului.

Cand “pielea reflectorizanta" a cladiri este pornita va da iluzia ca Turnul Infinity se uneste cu orizontul.

De asemenea, pe fatada vor putea fi difuzate evenimente speciale sau spoturi publicitare.

Cladirea are un profil impresionant, cu un turn principal flancat pe fiecare parte de doua aripi. Turnul va fi utilizat in principal in scopuri de divertisment si relaxare si va include un teatru 4D, restaurante, un parc activat, gradini amenajate si a treia cea mai inalta punte de observatie din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri