O companie romaneasca investeste peste 2,5 mil. euro intr-un proiect rezidential cu 35 de unitati locative in zona intersectiei dintre Soseaua Salaj si Calea Ferentari, in apropiere de mallul Liberty Center.

Ansamblul, denumit Prima Residence, se va finaliza la inceputul anului viitor, in prezent fiind finalizata structura de rezistenta.

Ansamblul Prima Residence cuprinde 7 garsoniere, 24 de apartamente de doua camere si 4 apartamente tip duplex, preturile de pornire fiind de 870 euro/mp, potrivit companiei G3 Imobiliare, agentia imobiliara care promoveaza ansamblul. Imobilul are o suprafata construita desfasurata de aproape 4.000 mp, iar la parter si mezanin vor fi spatii comerciale.

"Acest proiect, si altele asemenea, ne fac increzatori in perspectivele de dezvoltare a pietei rezidentiale din Bucuresti, adaptata la realitatile si necesitatile clientilor de astazi", a declarat Bogdan Paduraru, CEO G3 Imobiliare.

G3 Imobiliare este o agentie specializata in vanzarea de apartamente in imobile de locuinte noi. Compania are un portofoliu constant de peste 150 de apartamente noi in ansambluri rezidentiale finalizate sau aflate in diverse stadii ale constructiei, pe care le reprezinta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si