Compania Vista Project C&B SRL, firma controlata de Vista Development, societate detinuta de omul de afaceri Florea Diaconu, proprietarul unuia dintre cei mai mari constructori din Romania, firma Delta ACM, si de Alessio Karkhi, au lansat complexul imobiliar Vista Rezidential Concept, o investitie in valoare totala de 40 mil. euro.

Complexul imobiliar va fi amplasat in sudul Bucurestiului, in spatele mallului Grand Arena si va include la finalizare un total de 1.000 de apartamente si circa 100 de spatii comerciale.

Printre facilitate se mai numara sali de sport, saloane de infrumusetare, unitati medicale si de invatamant, gradinita, after-school, cafenea, supermarket-uri si o serie de alte magazine sau showroom-uri.

Sudul Capitalei este una dintre cele mai dinamice zone in ceea ce priveste dezvoltarea de locuinte noi, peste 2.000 de unitati locative fiind in constructie sau in proiect aici.

Delta ACM 93 este una dintre cele mai puternice firme de constructii din Romania. Compania a inregistrat in 2012 afaceri de 500 mil.lei in crestere cu 22% fata de 2011.

Printre principalele proiecte in care constructorul este implicat se numara si Magistrala 4 de metrou - Eroilor - Drumul Taberei, lucrare pe care o realizeaza in asociere cu grupurile Astaldi (Italia) si FCC Construccion (Spania).

Printre cei mai cunoscuti dezvoltatori rezidentiali din Bucuresti se numara Adama, Impact sau fratii Negoita.

Citeste mai multe despre acest proiect aici -->> Un micro-oras in Berceni: Oamenii de afaceri Florea Diaconu si Alessio Karkhi dezvolta 1.000 de apartamente in spatele mallului Grand Arena

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri