Dezvoltatorul imobiliar Tagor va investi 7,3 mil. euro in prima faza a unui proiect rezidential de peste 100 mil. euro in Arad.

Dezvoltatorul a demarat in aceasta primavara constructia proiectului rezidential din Arad si va finaliza lucrarile la fundatia complexului in aceasta toamna, conform programului stabilit.

Investitia in aceasta prima faza, programata sa fie finalizata pana la sfarsitul verii viitoare, are o valoare de 7,3 milioane de euro, o suma importanta de bani fiind obtinuta de la banci internationale, „in baza bunei reputatii a companiei Tagor, dar si a soliditatii financiare a partenerului din Romania, Patrol Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari”, spun oficialii dezvoltatorului.

Valoarea totala a proiectului din Arad va ajunge, la finalizarea lui, la peste 108 milioane de euro.

Santierul este amplasat in zona centrala a orasului Arad, unde Tagor si Patrol Capital detin peste 70.000 de metri patrati de teren, planurile cuprinzand constructia a 1.232 de apartamente si un centru comercial cu o suprafata totala de 5.400 de metri patrati. Prima faza a proiectului include un bloc de locuinte cu 107 apartamente si aproximativ 1.228 de metri patrati de spatii comerciale.

Citeste si:
Cel mai inalt bloc cu locuinte din Arad, aproape de finalizare
Cel mai inalt bloc cu...

Tagor este dezvoltatorul complexului rezidential Adora Urban Village din Bragadiru, primul dintr-o serie de proiecte de locuinte care vor aduce in Romania investitii de pana la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania este detinuta si condusa de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea in Romania in 2004. Tagor este partenerul operational in Romania al Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari.

In afara de “Adora Urban Village”, localizat in zona de sud-vest a Bucurestiului, si proiectul inceput in Arad, Tagor va mai construi, pe viitor, si in orase precum Timisoara, Oradea, dar si in alte zone din Bucuresti.

Dupa ce a finalizat anul acesta primele doua blocuri cu 75 de apartamente din proiectul Adora Urban Village din Bragadiru, anul viitor se va trece la constructia celei de-a doua faze, care cuprinde tot doua blocuri. In total, proiectul va cuprinde in total 12 blocuri cu 548 de locuinte, iar investitia totala se ridica la 34,4 milioane de euro.

Citeste si:
Tagor, compania prin care Patron Capital investeste in Romania,...
Tagor, compania prin care...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tagor a vandut peste 50% din prima faza a Adora Urban Village