Dezvoltatorul imobiliar Tagor va investi 7,3 mil. euro in prima faza a unui proiect rezidential de peste 100 mil. euro in Arad.

Dezvoltatorul a demarat in aceasta primavara constructia proiectului rezidential din Arad si va finaliza lucrarile la fundatia complexului in aceasta toamna, conform programului stabilit.

Investitia in aceasta prima faza, programata sa fie finalizata pana la sfarsitul verii viitoare, are o valoare de 7,3 milioane de euro, o suma importanta de bani fiind obtinuta de la banci internationale, „in baza bunei reputatii a companiei Tagor, dar si a soliditatii financiare a partenerului din Romania, Patrol Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari”, spun oficialii dezvoltatorului.

Valoarea totala a proiectului din Arad va ajunge, la finalizarea lui, la peste 108 milioane de euro.

Santierul este amplasat in zona centrala a orasului Arad, unde Tagor si Patrol Capital detin peste 70.000 de metri patrati de teren, planurile cuprinzand constructia a 1.232 de apartamente si un centru comercial cu o suprafata totala de 5.400 de metri patrati. Prima faza a proiectului include un bloc de locuinte cu 107 apartamente si aproximativ 1.228 de metri patrati de spatii comerciale.

Tagor este dezvoltatorul complexului rezidential Adora Urban Village din Bragadiru, primul dintr-o serie de proiecte de locuinte care vor aduce in Romania investitii de pana la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania este detinuta si condusa de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea in Romania in 2004. Tagor este partenerul operational in Romania al Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari.

In afara de “Adora Urban Village”, localizat in zona de sud-vest a Bucurestiului, si proiectul inceput in Arad, Tagor va mai construi, pe viitor, si in orase precum Timisoara, Oradea, dar si in alte zone din Bucuresti.

Dupa ce a finalizat anul acesta primele doua blocuri cu 75 de apartamente din proiectul Adora Urban Village din Bragadiru, anul viitor se va trece la constructia celei de-a doua faze, care cuprinde tot doua blocuri. In total, proiectul va cuprinde in total 12 blocuri cu 548 de locuinte, iar investitia totala se ridica la 34,4 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri