7 Octombrie 2013

Cum arata birourile avocatilor din cladiri istorice



Companiile de avocatura se numara printre principali clienti ai birourilor din cladiri istorice si cand vine vorba de amenajare, acestia prefera o imbinare intre clasic si modern.

Dobrinescu Dobrev

Intr-o vila istorica din apropiere de Piata Victoriei are biroul si societatea Dobrinescu Dobrev.

Avocatii spun ca este un birou care li se potriveste: cald, primitor, clasic. "Dumitru (Dumitru Dobrev-nr.) spune ca este -un loc unde se aude foarte bine muzica clasica-, muzica ce ne acompaniaza in surdina, in redactarea contestatiilor si a actiunilor in instanta", a spus avocata Luisiana Dobrinescu.

Compania a ales o amenajare moderna, cu un spatiu de relaxare, dar si o biblioteca impresionanta.


Zamfirescu Racoti Predoiu

"Ne-am dorit un sediu care sa ne reflecte personalitatea si am optat pentru o cladire care sa ne reprezinte, o vila care imbina armonios arhitectura generoasa in stil eclectic de factura clasicist franceza cu geometria moderna a unui office center”, spune Laura Timofei (foto), office manager in cadrul ZRP.


Bostina si Asociatii

Cladirea in care isi are sediul casa de avocatura Bostina si Asociatii a fost finalizata in anul 1946, lucrarile de constructie fiind incepute inaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Imobilul a fost achizitionat in vara anului 2007, pentru 3,5 milioane de euro, renovat si consolidat in perioada 2008-2010, valoarea investitiei totale ajungand la aproape sase milioane de euro.

“Imi plac lucrurile clasice, elegante. Nu ne-am dorit o cladire moderna de birouri, ci una cu poveste. Asta a fost provocarea: sa salvam o cladire istorica”, a subliniat Doru Bostina, anterior.

Clasic si elegant este si biroul sau, amplasat la etajul unu al cladirii, cu o suprafata de circa 40 mp. Obiectul care il caracterizeaza cel mai bine este chiar masa de scris.




Citeste si