17 Iunie 2006

Romexpo Bucuresti isi extinde suprafata expozitionala cu circa 12.000 mp



Romexpo Bucuresti isi extinde suprafata expozitionala cu circa 12.000 metri patrati, prin constructia unui pavilon ce se va uni cu alte trei pavilioane, a precizat vineri, presedintele Romexpo, George Cojocaru.

Extinderea complexului expozitional Romexpo se va face cu investitii de circa 5-6 milioane euro, noul pavilon realizandu-se pana in luna martie 2007, informeaza Rompres.

Modernizarea Romexpo va continua cu climatizarea si a celor doua pavilioane care au ramas neclimatizate, pavilionul central fiind singurul sector care nu se climatizeaza, din cauza costurilor mari ce se impun pentru a monta aparate de aer conditionat pe o suprafata foarte mare, potrivit afirmatiilor facute de George Cojocaru.

Pentru urmatorii ani, politica de modernizare a complexului expozitional Romexpo mai presupune investitii de circa 30-40 milioane euro, care vor asigura extinderea suprafetei expozitionale la aproape 100.000 metri patrati. in prezent, Romexpo detine o suprafata expozitionala de circa 50.000 mp.



Citeste si