Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide magazine in centrele comerciale Shopping City Sibiu si in Shopping City Suceava, detinute de fondul britanic de investitii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), scrie Mediafax.

"Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din Romania va fi deschis in Shopping City Sibiu catre finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocari ale unor chiriasi si reconfigurarea unor spatii, lucrari care vor fi de durata. (...) Ne asteptam ca noile locatii sa genereze o crestere puternica a traficului de vizitatori in ambele centre comerciale", a declarat Graham Kilbane, directorul operational al ARGO.

Magazinul Decathlon din Sibiu va avea o suprafata de retail de 2.600 metri patrati si o gama de peste 15.000 de produse pentru peste 50 de sporturi. Suprafata prevazuta pentru magazinul din Suceava este de 1.600 metri patrati.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din Romania, cu patru centre comerciale detinute in Sibiu, Suceava, Iasi si Oradea.

In Era Shopping Park Iasi, Decathlon detine o unitate de sine statatoare.

Citeste si:
Risc mare de avalansa si zapada de un metru jumatate la Balea Lac
Iarna isi intra in drepturi:...

Decathlon este o companie franceza, prezenta in peste 15 tari cu peste 400 de magazine. Brandul apartine familiei Mulliez, care detine si hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi si cele de bricolaj Leroy Merlin.

Decathlon a intrat pe piata din Romania in anul 2009, iar cu cele doua noi magazine din Sibiu si Suceava, va ajunge la o retea de 13 unitati pe plan local.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail si centre comerciale din Europa Centrala si de Sud-Est, detinand proiecte ce totalizeaza peste 340.000 metri patrati.

Citeste si:
Evenimente care au marcat diplomatia romaneasca in 2019
Diplomatia romaneasca in...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Wizz Air face angajari. Iata conditiile