Morad Group, entitate controlata de familia Murad, a demarat anul acesta constructia unui proiect rezidential care va cuprinde la finalizare 456 de apartamente in apropiere de Carrefour Orhideea, investitie totala ce se ridica la 20-25 mil. euro, au declarat pentru wall-street.ro oficialii companiei.

Compania a inceput anul acesta constructia primei faze a proiectului Onix Rezidence care cuprinde 150 de apartamente ce vor fi finalizate in luna mai anul viitor. Toate cele 456 de apartamente vor fi finalizate in urmatorii 2-3 ani.

In cadrul targului imobiliar Timon, care va are oc intre 24 si 27 octombrie in Piata Constitutiei din Capitala, compania a lansat si debutul vanzarilor in proiect si permite achizitia si prin rate la dezvoltator pe o perioada de 5 ani, spun oficialii RealTime, compania imobiliara care reprezinta exclusiv acest proiect rezidential.

Preturile locuintelor dezvoltate de familia care are investitii si in HoReCa si productie alimentara, incep de la 35.000 euro si ajung la 42.000 euro pentru o garsoniera, variaza intre 60.000 si 67.000 euro pentru un apartament de 2 camere si ajung la 75.000-82.000 euro pentru un apartament de 3 camere. Suprafele locuintelor sunt cuprinse intre 30 si 70 mp utili.

Proiectul va include si facilitati, cum ar fi supermarket, gradinita sau club cu fitness.

Citeste si:
Peste 20% din locuintele APX IMMO Vitan si Reveria Pallady 4, vandute
RealTime a vandut peste 20%...

Compania a mai dezvoltat in perioada de boom a pietei imobiliare prin firma Stein Construct proiectele rezidential Rubin Stein si Saphir Stein.

In ceea ce priveste demararea noului proiect, oficialii companiei spun ca se simte o revigorare in piata, ca exista cerere pentru apartamente adaptate pietei actuale.

Piata rezidentiala a resimtit in ultimul an o usoara revigorare in ceea ce priveste constructiile de noi proiecte rezidentiale de mari dimensiuni. Pe langa proiectul Onix Residence, in zona Aviatiei a demarat constructia City Point Aviatiei, dezvoltat de Red Sea Group, proiectele Adora Urban Village din Bucuresti si Arad, dezvoltate de Tagor sau Vista Residential Concept din sud, dezvoltat de oamenii de afaceri Florea Diaconu si Alessio Karkhi.

Citeste si:
Rezidentialul ajunge in fieful birourilor, in locul Zone Arena
Impact construieste 1.000 de...
Sursa foto: onix.realtime.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Onix Park livreaza primele 600 de locuinte in 2019