Compania Baneasa Developments construieste cel mai mare complex comercial din Romania, in partea de nord a Capitalei. Zona Comerciala Baneasa va cuprinde unele dintre cele mai importante unitati de comert la nivel national si international: Metro, Galeria comerciala Feeria, Carrefour, Bricostore, Mobexpert, Ikea, Auto Exhibition Centre si Baneasa Shopping City.

La ora actuala, Zona Comerciala Baneasa este functionala partial si contine: Metro, Galeria comerciala Feeria, Carrefour, Bricostore iar in curand isi va deschide portile Mobexpert, producatorul si comerciantul de mobila numarul 1 din Romania.

Anul viitor, clientii isi vor putea face cumparaturile la ''Baneasa Shopping City”, cel mai mare centru comercial din Romania, si vor putea vizita ''Auto Exhibition Centre”, un spatiu in care vor fi expuse spre vanzare cele mai renumite marci de masini din lume.

Baneasa Shopping City va oferi peste 65.000 de metri patrati suprafata inchiriabila, peste 220 de magazine la cele mai inalte standarde si primul “food court” din tara construit pe trei nivele.

Cei care vor alege zona de distractie vor avea la dispozitie nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber: multiplex, piste de bowling, casino, centru de frumusete si sanatate si multe alte facilitati de recreere, unele prezente pentru prima data in Romania, cum ar fi: o zona de joaca pentru copii supravegheata, un patinoar de interior care va functiona pe toata perioada anului si un “Family Entertainment Center”. Mall-ul va fi deschis in toamna anului 2007.

Zona Comerciala Baneasa este una dintre cele 3 parti integrate ale Proiectului Baneasa, cel mai mare concept de dezvoltare urbanistica din Europa Centrala si de Est. Investitia totala a intregului proiect se ridica la suma de 1,2 miliarde de euro.

Acest proiect va oferi pietei peste 250.000 mp suprafata construita prin Zona Comerciala Baneasa, un numar de 3.000 de unitati locative moderne prin Zona Rezidentiala precum si cel mai mare parc de afaceri din Romania, Baneasa Business & Technology Park.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
BCR raporteaza o scadere a profitului cu 65,6% in primele 9 luni