Un nou ansamblu rezidential exclusivist a inceput sa fie ridicat de dezvoltatorii de la Vista Development in zona Iancu Nicolae din orasul Voluntari. Proiectul cuprinde sapte vile de lux si se intinde pe o suprafata totala de 3.400 metri patrati.

Fiecare vila, care va fi complet finisata, utilata si mobilata premium, va costa 550.000 de euro cu TVA. Toate locuintele au garaj inchis cu doua locuri de parcare si vor fi finalizate in jumatate de an.

Zona in care sunt amplasate noile locuinte dispune de spatii verzi, magazine si centre fitness, iar in apropiere se afla Complexul Comercial Baneasa.

Constructia ansamblului rezidentiala inceput pe 1 noiembrie 2013, cu o investitie totala care se ridica la 2.500.000 euro. In functie de cererea pietei, dezvoltatorii iau in calcul extinderea proiectului.

Citeste si:
Jumatate de garsoniera la Monaco sau o vila de lux in Bucuresti?
Cati metri patrati de...

Proiectul din Voluntari, dedicat segmentului de lux, este lansat dupa inceprea constructiei la un ansamblu in Berceni in urma cu doua luni. Compania Vista Development este detinuta de oamenii de afaceri Florea Diaconu si Alessio Karkhi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
O mana de voluntari a schimbat o sectie de spital