Compania de resurse umane Adecco Romania, care ruleaza afaceri de peste 41 de milioane de euro din plasare de angajati, are sediul central in cladirea de birouri Opera Center, un loc cu birouri viu colorate.

Adecco ocupa 670 de metri patrati in cladirea Opera Center, inca din luna octombrie a anului 2010.

Locatia este aleasa pentru pozitia centrala si accesul la mijloacele de transport public, dar si pentru perspectiva care se vede pe geam: Opera Romana, Biserica Elefterie, Splaiul Unirii.

Intre avantajele acestei locatii de numara accesibilitatea, cu taxiuri la dispozitie aproape constant, restaurante in imediata apropiere atat pentru masa de pranz, cat si pentru intalniri informale cu clientii, parcul Eroilor in imediata apropiere.

Pe de alta parte, intre dezavantaje Adecco identifica facilitatile cladirii, aceasta fiind una dintre primele cladiri de birouri construite in Bucuresti si, prin urmare, nu s-a upgradat la facilitatile aparute ulterior

"Nu vorbim de facilitati basice, ci de «fine tunning»", spun reprezentantii companiei.

Intre facilitatile cladirii se numara patru sali de sedinte dimensionate diferit, pentru traininguri, intalniri si interviuri cu candidatii, iar spatiile inchise ocupa acelasi procent cu cele deschise. De asemenea, in sediul Adeco cei 40 de angajati au la dispozitie un spatiu in care se poate lua masa, amenajat.

Compania Adecco dispune de cinci locuri de parcare, iar reprezentantii companiei recunosc sunt probleme in zona cu locurile de parcare.

Adecco Romania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 41,12 milioane de euro si un profit de 920.000 de euro.

Adecco, companie care activeaza in Romania prin Adecco Romania si Adecco Resurse Umane, face parte din grupul cu acelasi nume, cu 33.000 de angajati si 5.500 de birouri in peste 60 de tari.

Compania lucreaza cu mai bine de 100.000 de clienti, oferind servicii precum selectie si recrutare pentru plasament permanent, munca temporara, outsourcing, management de proiect, recrutare in masa, calcul salarial, onsite, centru de evaluare, outplacement si outstaffing (reconversie profesionala externa), administrare personal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri