Grupul Garanti Romania si-a prelungit cu cinci ani contractul de inchiriere pentru sediul din cadrul parcului de afaceri Novo Park, dezvoltat de compania Genesis Development in zona Pipera.

Grupul Garanti, care reuneste GarantiBank, Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum si Garanti Credite Ipotecare, ocupa o suprafata inchiriabila de 7.200 mp in cladirea F a complexului de birouri Novo Park.

„Prelungirea contractului de inchiriere este, pentru orice proprietar de spatii de birouri, cea mai importanta recunoastere a calitatii serviciilor oferite. 2013 a fost un an foarte bun pentru Novo Park: am reinnoit contracte existente si am asistat la extinderea companiilor Luxoft si Infineon, insa in acelasi timp am atras noi chiriasi, precum Sodexo si am obtinut ratingul BREEAM Very Good, cea mai relevanta certificare la nivel global in ceea ce priveste cladirile verzi”, a afirmat Liviu Tudor, presedintele companiei Genesis Development.

Cladirea F are o suprafata inchiriabila de 24.000 mp, desfasurata pe zece etaje de birouri si sase niveluri de parcare, Grupul Garanti ocupand trei etaje.

Parcul de afaceri Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de aproximativ 75.000 mp inchiriabili si are un grad de ocupare de 98%. Printre chiriasii Novo Park se afla: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Mondelez Romania (cunoscuta anterior sub denumirea de Kraft Foods), Grupul Garanti Romania, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft si UniCredit Business Integrated Solutions.

Citeste si:
Companiile reiau inchirierile de birouri: Tranzactii mici, dar dese
Companiile reiau inchirierile...

In acest an, Novo Park si West Gate, proiect dezvoltat de Genesis Development in cartierul Militari, au obtinut certificarea BREEAM Very Good, devenind primele parcuri verzi de birouri din Romania. Genesis Development detine astfel cea mai mare suprafata de spatii de birouri verzi de pe piata locala.

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. Genesis Development este dezvoltatorul primului campus privat din Romania, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii. Compania a dezvoltat, de asemenea, parcurile de afaceri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si