De la jumatatea lunii august Metro Group Information Tehnology Romania se muta in sediu nou. Pentru acest lucru au fost desemnati cei de la DTZ Echinox, cunoscuta companie germana de consultanta imobiliara internationala, lider in toate sectoarele pe piata imobiliara.
Compania germana a inchiriat 3.300 de metri patrati din spatiul de birouri Centrul de Afaceri Construdava, a declarat Mihai Plaesu, Senior Consultant in cadrul departamentului de Birouri al DTZ Echinox.
Aceasta tranzactie, una dintre cele mai mari incheiate anul acesta, va ocupa aproximativ jumatate din spatiul destinat inchirierii birourilor din noul centru rezidential.

13.300 de metri patrati

Centrul de Afaceri Construdava este localizat in zona rezidentiala Baneasa-Pipera si reprezinta o cladire de birouri de lux dezvoltata pe 11 nivele, doua subsoluri, parter, cinci etaje, trei etaje partiale.

Cladirea ofera un spatiu util destinat inchirierilor de aproximativ 13.300 de metri patrati, dintre care 7.000 de metri destinat amplasarii birourilor. In noul centru, nefinalizat inca, sunt prevazute spatii pentru amplasarea unei banci, al unui showroom auto, sali compartimentabile, oficii, camere tehnice si al unor centre comerciale, cat si 250 de locuri pentru parcare. Definitivarea lucrarilor si deschiderea oficiala a Centrului de Afaceri Construdava sunt prevazute pentru vara aceasta.

Birouri in 40 de tari

In baza unui contract de pre-inchiriere companiile pot solicita modificarea spatiului interior inca din faza de constructie. Mai mult de 95 % dintre clienti doresc o recompartimentare a spatiului interior inainte de definitivarea lucrarilor.

Acest lucru implica costuri mult mai mici decat atunci cand cladirea este finalizata. In acest scop, chiriasii isi pot alege singuri firmele care sa lucreze pentru ei. In baza acestui fapt, Metro Group Information Tehnology Romania va lucra cu societatea DTZ.

DTZ este o societate de consultanta imobiliara implicata la nivel global in crearea de solutii imobiliare si de afaceri imobiliare. Compania este recunoscuta ca lider in centrele de importanta majora, de la San Francisco la Shanghai, de la Stockholm la Sidney.

Cu un numar total de peste 10.000 de angajati, compania isi desfasoara activitatea in cele 200 de birouri din 40 de tari din intreaga lume. DTZ Equinox, filiala romaneasca a DTZ, actioneaza pentru o gama larga de investitori, de la manageri de fonduri, developeri de afaceri imobiliare si constructori de imobile, pana la investitori privati.

DTZ le ofera acestora atat consilierea strategica privind dezvoltarea unui centru comercial pana la dotarile pentru birouri. DTZ promite evaluarea proprietatilor in favoarea investitorilor si consiliere in privinta achizitionarii, vanzarii, inchirierii si dobandirii de proprietati rezidentiale si comerciale.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri