Centrul Shiseido Spa din incinta complexului de agrement Stejarii Country Club din Baneasa, proiect dezvoltat cu 18 milioane de euro de familia Tiriac, a fost inaugurat saptamana aceasta.

Spa-ul, operat de catre Stejarii Country Club, este primul spa Shiseido dedicat din Europa de Est, iar operatorul beneficiaza de suportul de consultanta al companiei Soul House. Centrul se intinde pe o suprafata de 1.000 metri patrati.

Clientii pot beneficia de tratamente in camere individuale sau destinate cuplurilor, acces la piscina si spatii de relaxare, Hammam, sauna si camere cu aburi. Shiseido Spa ofera, de asemenea, servicii de ingrijire si spatii special decorate pentru barbati.

Oferta centrului spa este completata de servicii de frumusete oferite de salonul Beauty District si de un studio de yoga si pilates. Totodata, spa-ul va gazdui periodic expozitii ale tinerilor artisti, dar si opere de arta de referinta din istoria Shiseido. In cadrul centrului spa, va fi integrat si un podium de moda pentru prezentari ale designerilor romani si internationali.

Stejarii Country Club este desfasurat pe o suprafata de 22.000 metri patrati.

Citeste si:
Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti au ramas din nou fara caldura
Sectoarele 2 si 3 din...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Profi a lansat un nou concept de magazin, fiiGo