Esop Consulting a infiintat din acest an o divizie de birouri corporate care va fi condusa de Mirela Raicu (foto).

Dezvoltarea diviziei birouri corporate este prevazuta in strategia de business in 2014 a ESOP Consulting, ce are in perspectiva cresterea companiei in doua directii distincte: divizia IMM si divizia Corporate (birouri cu suprafete de peste 1.000 mp)

„In 2013 am reusit sa crestem volumul de afaceri cu 35%, prin echipa de consultanti Esop tranzactionandu-se peste 40.000 mp, declara Alexandru Petrescu, managing partner Esop Consulting l CORFAC International. Pentru 2014, ne-am propus sa acceleram dezvoltarea celor doua divizii – cea de IMM-uri, unde suntem lideri de piata si divizia Corporate, care sa ofere servicii de consultanta clientilor care au nevoie de spatii de birouri cu suprafete intre 1.000 si 20.000 mp”, adauga Alexandru Petrescu.

Mirela Raicu este partener fondator al companiei Esop Consulting si activeaza pe piata de birouri din Romania de 12 ani, fiind unul dintre cei mai experimentati brokeri imobiliari specializati in tranzactii cu spatii de birouri. Mirela Raicu a fost implicata de-a lungul carierei sale in tranzactii importante care depasesc suprafata de 85.000 mp, printre companille carora a oferit consultanta in gasirea unui sediu nou regasindu-se Cosmote, Enel, Ipsos, Teamnet, Mega Image, Konika Minolta, Mediplus, Agroalim Distribution, Pagini Aurii, SBS Broadcasting etc.

„Daca anul 2013 s-a remarcat prin reluarea planurilor de dezvoltare de catre numeroase companii din domeniul IT & C, credem ca 2014, pe langa consolidarea acestui trend, va aduce dezvoltari de business si in alte domenii”, declara Mirela Raicu, managerul diviziei de birouri corporate in cadrul Esop Consulting l CORFAC International.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri