Un conac boieresc construit in 1920 si amplasat in judetul Olt este cel mai scump conac scos la vanzare in Romania.

Potrivit anuntului de vanzare de pe mercador.ro, conacul, amplasat in judetul Olt, a fost realizat in stil neoromanesc in 1920 de arhitectul Cerchez, este restaurat complet si are o suprafata construita totala de 1.500 mp si o curte de 9 hectare. UPDATE (25 mai 2015): Anuntul nu mai este de actualitate.

Proprietatea cuprinde un parc de 1,5 hectare care include un lac si este scoasa la vanzare in prezent pentru 5 milioane de euro, pret usor negociabil.

Proprietatea din judetul Olt nu este singurul conac boieresc scos la vanzare pentru o suma cu 7 cifre. Potrivit datelor Mercador.ro, site care are peste 292.000 de anunturi active la sectiunea imobiliare si in Arad este scos la vanzare un conac boieresc pentru 1,3 milioane euro, in timp ce in Iasi un proprietar cere pentru o astfel de cladire aproape 1,9 mil. euro.

De altfel, potrivit calculelor Mercador.ro valoarea celor mai scumpe 30 de locuinte listate in ianuarie pe site depaseste 36 milioane euro ( sunt incluse si locuinte noi-n.r.)

Citeste si:
Conace si castele care azi sunt adevarate bijuterii arhitecturale
Incarcate de istorie: cum...

Din cele peste 292.000 de oferte active in categoria Imobiliare, valoarea unora dintre cele mai scumpe 30 de locuinte listate pe Mercador.ro in luna ianuarie depaseste valoarea de 36 milioane euro. In prezent, Mercador.ro este site-ul cu cele mai multe anunturi gratuite din piata, numarand peste 1.900.000 de oferte active. Mai mult 80% dintre acestea sunt postate direct de catre proprietari.

Sursa: mercador.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Care sunt cele mai nesigure zone din Capitala in caz de cutremur