24 Februarie 2014

Cat te costa sa inchiriezi o vila istorica in afara Bucurestiului



Vilele istorice din orasele mari din tara au preturi de inchiriere de cateva mii de euro pe luna, insa pentru anumite proprietati din zone comerciale importante, preturile depasesc 10.000 euro pe luna.

Cluj

O vila interbelica cu o suprafata utila de 220 mp in zona Andrei Muresanu din Cluj este scoasa la inchiriere pentru 1.600 euro plus TVA.

Sursa foto: Edil Imobiliare, Imobiliare.ro


Brasov

O proprietatea aflata la inchiriere in Centrul Istoric din Brasov cu o suprafata desfasurata de 1.100 mp este scoasa la inchiriere pentru 15.000 euro pe luna. Proprietatea a fost construita in secolul XVI. Fiind amplasata in centrul istoric, proprietatea este promovata ca spatiu comercial.

O vila istorica din zona Parcul Central din Brasov are un pret de inchiriere de 1.800 euro pe luna. Vila are o suprafata de 700 mp utili, iar la inchiriere este disponibil etajul 1 cu o suprafata de 250 mp, potrivit unui anunt postat pe Imobiliare.ro.

Sursa foto: Coldwell Banker, spatiicomerciale.ro


Timisoara

O vila interbelica de 300 mp in Timisoara este scoasa la inchiriere pentru 2.500 euro/luna. Locuinta este amplasata in zona Universitatii de Vest si a fost construita in 1940. Locuinta a fost construita pentru a-i servi ca resedinta omul de afaceri Guban, iar mai apoi a fost locuita de Gheorghiu-Dej.

Sursa foto: Horotan Imobiliare, Imobiliare.ro


Constanta

O vila recent renovata din centrul Constantei este scoasa la inchiriere pentru 3.600 euro/luna. Vila are o suprafata de aproape 600 mp utili.

O vila in stil brancovenesc, care insa necesita renovare la interior, este scoasa la inchiriere pentru 2.900 euro/luna. Vila are o suprafata de 750 mp utili.

Sursa foto: Grup Proprietati Perfecte, Imobiliare.ro




Citeste si