Orange este in discutii cu Skanska pentru relocarea in proiectul Green Court Bucharest a centrului de servicii aflat in prezent in parcul de birouri Iride din Pipera.

Orange a inaugurat in 2005 centrul de customer service din Pipera unde lucreaza peste 1.000 de angajati.

Surse din piata au declarat pentru wall-street.ro ca Orange este in discutii pentru relocarea operatiunilor din Iride in turnul de birouri dezvoltat de Skanska, cladire care va fi gata in toamna acestui an.

Contactati de wall-street.ro, oficialii Skanska au spus ca pana in prezent au semnat un singur contract in Green Court cu Schneider Electric, dar ca sunt in discutii avansate cu mai multe companii, iar detaliile vor fi anuntate dupa incheierea contractelor de inchiriere.

Prima cladire din proiectul Green Court va avea circa 19.500 mp GLA, din care peste 3.000 au fost deja precontractati de Schneider Electric.

In zona Barbu Vacarescu-Floreasca s-a mai semnat o tranzactie importanta, Vodafone inchiriind circa 16.000 mp in birourile Bucharest One dezvoltate de fondul de investitii Globalworth, al omului de afaceri Ioannis Papalekas, potrivit unor surse din piata citate de zf.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri