Proiectul rezidential Citadella Titan, aflat in insolventa va fi scos din nou pe piata, tinta de vanzari pentru 2014 fiind de 100 de apartamente din cele 178 inca nevandute.

Andreea Comsa, managing director la Premier Estate Management, companie care se ocupa de vanzarea mai multor proiecte aflate in insolventa, a declarat pentru wall-street.ro ca estimeaza ca in acest an va vinde 100 de unitati locative in proiectul Citadella Titan, ansamblu rezidential aflat in insolventa.

Initial, pentru proiectul, aflat in insolventa din 2012, s-a dorit vanzarea in bloc a celor 178 de apartamente disponibile, insa anul acesta s-a hotarat sa se mearga pe o vanzare catre utilizatorul final si apartamentele sa fie din nou scoase in piata.

“Proiectul este intr-o etapa de pregatire, se renoveaza spatiile comune, spre exemplu”, spune Andreea Comsa. Preturile in proiect incep de la 35.000 euro cu TVA 5% pentru garsoniere si 49.000 euro plus 5% TVA pentru apartamentele de 2 camere.

Citadella Titan este un proiect dezvoltat de BRC Business Group, companie constituita in anul 2006 de catre un grup de investitori din Marea Britanie, Olanda si Israel.

Citeste si:
Inca 25 mil. euro, in proiecte rezidentiale din Capitala
Metropolitan Residence anunta...

BRC Business Group are datorii de 71 milioane lei, din care 38 milioane lei catre BCR.

Ansamblul cuprinde doua blocuri de cate 14 etaje fiecare, cu un total de 224 de apartamente de 1, 2 si 3 camere, iar administratorul judiciar al proiectului este EuroInsol.

Cititi si "La 27 de ani are pe mana vanzarea a sute de apartamente in insolventa: Planul de reorganizare este ca o biblie”.

Citeste si:
Ce ansambluri vor umple Bucurestiul cu apartamente pana in 2020
Crosspoint: Se preconizeaza...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
NEPI va construi proiecte rezidentiale in 5 orase din Romania