King, dezvoltatorul de jocuri pentru smartphone si tableta, a inchiriat un spatiu de birouri de 1.700 mp in proiectul Opera Center, in care isi va desfasura activitatea studioul de creatie din Bucuresti.

Parte a grupului suedez King, studioul din Bucuresti a fost deschis in 2011, compania inregistrand de atunci o crestere exponentiala pe piata romaneasca. Astfel, pana la sfarsitul anului 2014, in noul birou din piata Operei vor lucra peste 110 persoane.
Angajatii de la studioul King din Bucuresti sunt responsabili cu procesele de dezvoltare si QA pentru unele dintre cele mai populare jocuri casual, precum Bubble Witch Saga sau cel mai popular joc de pe Facebook si mobile din acest moment - Candy Crush Saga.

Colliers International a asistat King in gasirea solutiei de real estate potrivite pentru cele mai acute nevoile de business ale companiei - expansiunea accelerata si atragerea de noi talente intr-o piata extrem de competitiva si disputata de marii producatori de jocuri.
Ansamblul Opera Center (Opera Center One si Opera Center Two) face parte dintre primele proiecte de clasa A livrate in Bucuresti, fiind detinut de fondul austriac de investitii CA Immo. Printre numele mari aflate in proiect se numara NN Lease, Glaxo Smith Kline, Borza si Asociatii, PayU, Stoica si Asociatii sau DHL Logistics.
Tranzactia de inchiriere a fost asistata de birourile de avocatura DLA Piper, ca reprezentant al chiriasului, si Fenechiu Savu & Asociatii din partea proprietarului.
Grupul suedez King mai are studiouri si in Barcelona, Berlin, Londra, Malmo si Stockholm, precum si birouri in San Francisco, Malta si Coreea. CA Immo mai detine in Bucuresti cladirile de birouri Bucharest Business Park, Europe House si Riverplace, unele dintre cele mai cunoscute centre de afaceri din Capitala.
Colliers International este unul dintre cei mai mari consultanti imobiliari la nivel global cu mai mult de 13.500 specialisti care lucreaza in 482 de birouri din 62 de tari.
King este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri interactive, cu peste 30 miliarde de jocuri rulate lunar pe glob. Cel mai popular titlu al dezvoltatorului este Candy Crush Saga, una dintre cele mai mari francize de divertisment interactiv ale tuturor timpurilor.
CA Immo a fost fondata in 1987 si listata pe bursa de valori din Viena in 1988. In prezent, CA Immo detine in Romania 5 cladiri de birouri, un parc logistic si un parc de retail, care cumuleaza o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 328.000 mp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri