Six Top Residence, dezvoltatorul proiectului imobiliar Confort Urban Residence, situat in sectorul 5 al Capitalei (zona Rahova), a reusit finalizarea si vanzarea integrala a primelor 10 blocuri ale proiectului, estimat la o valoare de peste 22 de milioane de euro.

Din februarie 2012 si pana la sfarsitul anului trecut au fost construite 10 blocuri, date deja in folosinta, acestea cuprinzand 500 de apartamente si 15 spatii comerciale.

Din decembrie 2013 a inceput constructia celei de-a doua faze a proiectului, ce prevede 20 de blocuri – 1020 de unitati locative, 20 de spatii comerciale - cafenea, gradinita, scoala primara, after school si un SPA cu piscina exterioara. Termenul de finalizare al acestei etape este luna mai 2014.

“In contextul in care cerintele pietei rezidentiale se schimba constant, proiectul Confort Urban a fost o mare provocare pentru noi. Mai mult decat atat, a fost aproape un pariu pe care l-am facut impotriva anumitor sceptici si chiar impotriva trendurilor din piata imobiliara.. Confort Urban Residence este un proiect interesant si un model de succes pentru toata piata locuintelor “, spune Catalin Grigore, general manager al SudRezidential.ro, reprezentantul exclusiv al proiectului si principalul promoter imobiliar al zonei de sud.

A treia etapa a proiectului Confort Urban vizeaza constructia a 92 de vile individuale, in perioada mai 2014 – decembrie 2014, iar intre luna mai 2015 si mai 2016 vor mai fi date in folosinta inca 10 blocuri, cu 510 apartamente si 20 de spatii comerciale.

Suprafata terenului alocat acestui proiect este de 10 hectare, din care aproximativ 8.000 mp vor fi destinati locurilor de joaca, spatiilor de relaxare si parcurilor.

In proiect mai sunt prevazute si alte facilitati pentru rezidenti, precum supermarket, institutie bancara, farmacie, saloane de infrumusetare.

Pana in prezent, media vanzarilor este de 50 de unitati locative/luna.

Pretul apartamentelor incepe de la 670 de euro/mp, incluzand loc de parcare, finisaje de foarte buna calitate si mobilier Mobexpert.

Dezvoltatorul Confort Urban este compania Six Top Residence iar investitia pana in acest moment depaseste 22 milioane de euro, suma ce include blocurile din prima faza a proiectului, dar si o parte din imobilele din a doua faza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri