Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a promovat 4 avocati ca asociati seniori, in timp ce avocata Peggy Suica-Neagu (foto) a revenit in departamentul de litigii in pozitia de partener. Alti trei consultanti fiscali vor ocupa noi pozitii in structura de senioritate a departamentului de taxe, anunta casa de avocatura.

Peggy Suica-Neagu a mai lucrat in NNDKP in perioada 1998-2005, pentru ca ulterior sa devina partener in cadrul casei de avocatura White & Case. Peggy Suica-Neagu este specialista in dispute privind probleme de drept civil, dar si in arbitraje interne si internationale, pe baza experientei acumulate in cadrul OMV Petrom, unde a condus departamentul de litigii, dar si in cele doua mari case de avocatura in care a lucrat (NNDKP si White & Case).

Noii avocati seniori promovati de firma de avocatura sunt Roxana Abrasu (dreptul muncii), Monia Hantig (drept bancar si finantari), Anca Mihailescu si Madalina Panca (corporate, energie si resurse naturale).

De asemenea, Silviu Badescu si Lucian Barbu au fost promovati directori de taxe, iar Simona Enescu, manager asistent taxe.

"Consolidarea departamentului de litigii prin cooptarea fostei noastre colege inseamna in primul rand valoare adaugata in mod autentic serviciului juridic, data fiind specializarea si ca economist a unui stralucit avocat de litigii. De asemenea, intr-un context economic marcat de lipsa predictibilitatii si de schimbari legislative, formarea unei noi "linii" de viitori leaderi din randul avocatilor si consultantilor cu potential, contribuie la o mai buna flexibilitate si adaptabilitate a echipelor la specificul unor industrii semnificative precum: financiar bancar, asigurari si pensii private, energie, imobiliare, FMCG, farma, IT & Telecom", considera Ion Nestor, unul din partenerii coordonatori ai NNDKP.

In urma acestor modificari, echipa NNDKP are 21 de parteneri (19 avocati si doi consultanti fiscali) si 100 de avocati, carora li se adauga 18 specialisti in fiscalitate si 70 de angajati in departamentele administrative.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »


Setari Cookie-uri