31 Martie 2014

Cauti un nou birou? Ce variante ai daca vrei un sediu sub 200 mp



Daca in marile proiecte de birouri din Capitala este destul de dificil sa gasesti la inchiriere suprafete mici de birouri, oferta este mai bogata atunci cand discutam de cladiri noi de dimensiuni mai reduse si care nu sunt toate incadrate in clasa A. De asemenea, suprafete de birouri mai mici gasiti si in cladirile dezvoltate cu fonduri europene, care ofera spatii pentru IMM-uri, dar si in vile. Va prezentam cateva din ofertele de astfel de spatii existente in piata.

Birouri Militari

In zona de vest puteti gasi si birouri mai ieftine, in zona dedicata IMM-urilor din proiectul West Gate puteti inchiria spatii cu 8 euro pe mp (10,5 euro/mp cu service charge inclus-n.r.). Suprafetele disponibile incep de la circa 200 mp.


Birouri Magheru

In cladirea de birouri Magheru One sunt de asemenea disponibile spatii de birouri cu suprafete de sub 200 mp. In proiectul de pe Magheru se pot inchira spatii incepand de la circa 147 mp inchiriabili (140 mp utili). "Cladirea ofera facilitatile unei cladiri de birouri clasa A, la o eficienta crescuta datorita ad-on factorului foarte scazut (raportul dintre suprafata inchiriabila si suprafata utila). Fiecare spatiu are propria bucatarie si toalete duble.
spatiile sunt foarte luminoase, usor de compartimentat. In costurile de mentenanta de 3 euro/ mp/ luna sunt incluse inclusiv consumul de utilitati pentru spatiul inchiriat, ajutand la realizarea cat mai precisa a cash-flowului chiriasului", au mentionat reprezentantii companiei imobiliare RealTime.

Chiria in proiectul de birouri de pe Magheru variaza intre 16-18 euro/ mp/ luna plus TVA.


Birou Calea Calarasi

Intr-o cladire de birouri pe Calea Calarasi poti inchiria spatii incepand cu peste 100 mp. Chiria pe mp este de 12 euro plus TVA. Cladirea va functiona si ca centru de sprijinire a afacerilor, asa ca o sala de sedinte si una de conferinte vor putea fi accesate de chiriasi, pe fiecare etaj fiind amenajate astfel de sali.


Piata Muncii

Cu 10 euro pe luna puteti gasi birouri de mici dimensiuni si intr-o cladire din zona Piata Muncii. Suprafetele care pot fi inchiriate incep de la 150 mp.

Sursa foto:Esop Consulting


Birouri Icoanei

Daca va doriti un birou mic, dar central, intr-o cladire din zona Icoanei, preturile sunt de 14 euro/mp plus TVA, suprafetele care pot fi inchiriate incepand de la 160 mp.


Birou Unirii

Pentru 10,5 euro pe mp plus TVA puteti gasi un birou de 200 mp si in zona Unirii.

Datele prezentate in ultimele 4 slide-uri au la baza ofertele Esop Consulting.

Sursa foto: Sura Nualpradid, freedigitalphotos.net




Citeste si