KFC continua sa investeasca in unitatile tip Drive Thru, cel de-al saselea KFC Drive Thru din Romania fiind deschis in Militari Shopping Center din Capitala. Acesta este cel de-al treilea restaurant KFC Drive Trhu din Bucuresti.

KFC Drive Thru din parcul comercial Militari Shopping Center are o suprafata de 370 mp, iar impreuna cu parcarea ocupa peste 2.000 mp, beneficiind de spatiu de joaca interactiv pentru copii si 125 de locuri, atat in interior, cat si pe terasa exterioara. Acesta este cel de-al saselea Drive Thru al KFC, dupa cele din Mihai Bravu si Baneasa (Bucuresti) si restaurantele de acest tip din Arad, Sibiu si Iasi ( Palas Iasi).

„Continuam sa investim in dezvoltarea de restaurante de tip Drive Thru, inaugurarea noii locatii din Militari Shopping Center fiind o reconfirmare a succesului pe care acest model il reprezinta pe piata din Romania (...) Cu ocazia acestei deschideri, in perioada 1-4 aprilie avem pentru clientii noului restaurant si o oferta speciala: 10 Hot Wings la doar 10 lei!”, a declarat Monica Eftimie, chief marketing officer KFC.

KFC Drive Thru

KFC Drive Thru- investitie de 700.000 euro

Noul restaurant Drive Thru reprezinta o investitie de 700.000 euro si creeaza peste 55 de noi locuri de munca. Sistemul de comanda tip fusion, disponibil si in aceasta unitate, permite cea mai mare viteza de servire a clientilor – aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru comenzile in sala. Clientii au la dispozitie locuri separate pentru a plasa comanda si pentru a o ridica.

KFC parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. In Romania, lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network KFC si numara 52 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri