Mondelez Romania, fosta Kraft Foods, este un chirias cu vechime in birourile pe care le ocupa in cadrul unui complex din zona Pipera. De patru ani insa a reamenajat spatiul dupa conceptul de “homey”, astfel incat fiecare din cei 281 de angajati sa se simta ca acasa.

Inaugurarea sediului din cadrul complexului Novo Park din Pipera a avut loc in august 2005, proximitatea unei statii de metrou fiind unul dintre avantajele alegerii acestei locatii. Inainte, compania isi desfasura activitatea in Otopeni.

Mondelez detine un spatiu de aproape 1.600 mp, pe care l-a configurat incepand cu 2010 in functie de cerintele de business ale angajatilor sai: spatii de sedinta, conferinte sau tele-presence. Astfel, birourile sunt amenajate dupa conceptul de “homey”, care recreaza atmosfera de “acasa”, cu canapele, tapet, tablouri, perdele, covoare si lampadare.

“Avem zece sali de conferinta, dintre care doua sunt sali de dimensiuni mici, adaptate discutiilor 1 la 1, dar si sali dedicate teleconferintelor sau sedintelor cu tele-presence. In denumirea acestor sali am fost inspirati de marcile noastre: Jacobs, Poiana, Tassimo, Milka, Poiana, Oreo, Belvita, Barni. Pentru proiectele de anvergura unde cream echipe inter-departamentale avem o sala speciala care, de fiecare data, preia numele proiectului”, explica Doina Cavache, corporate affairs manager Mondelez Romania.

Dimensiunea salilor de conferinte coincide cu marimea brandului, in sensul ca cea mai mare este sala Jacobs, urmata de Poiana, Milka si Tassimo.

Sediu Mondelez Romania

Sediul mai cuprinde si mici spatii de relaxare: o sala cu consola de jocuri, un scaun de masaj, un spatiu unde poti servi masa.

Mondelez Romania este prezenta pe piata locala din anul 1994 cu un portofoliu de marci precum Jacobs, Nova Brazilia, Tassimo, Milka, Poiana, Africana, Lu Pepito, Lu Pim’s, Barni, Oreo, Tuc, Belvita. Compania este lider pe piata ciocolatei, a cafelei si biscuitilor dulci cu brandurile Milka, Jacobs si Belvita.

In anul 2008, producatorul a inchis fabrica de ciocolata de la Brasov, din cauza limitarilor impuse de spatiu si de amplasare. In unitatea de productie lucrau 440 de angajati. Productia a fost mutata in Bulgaria, unde este produs si brandul romanesc Poiana.

Mondelez International este lider mondial in ciocolata, biscuit, guma, dulciuri, cafea si bauturi. Compania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 35 mld. dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri