Investitiile totale derulate de Auchan in 2014 se ridica la circa 100 mil. euro, suma care include parte din lucrarile la centrul comercial Coresi, parte din lucrarile la proiectul din Drumul Taberei si remodelarile magazinelor Real realizate in acest an, a declarat Patrick Espasa, directorul general al Auchan.

Auchan a finalizat remodelarea tuturor celor 20 de hipermarketurilor Real in aceasta saptamana, compania investind in medie 2 milioane de euro pentru fiecare unitate. De asemenea, compania mai are in lucru alte doua hipermarket-uri, in Brasov si Bucuresti. Unitatea din Brasov, situata in centrul comercial Coresi, proiect dezvoltat de Immochan, divizia imobiliara a Auchan, va fi gata in prima parte din 2015.

Tot in prima parte a anului viitor ar urma sa se inaugureze si proiectul din Drumul Taberei, o investitie totala de 70 mil.euro, care cuprinde un hipermarket Auchan si spatii de birouri. Espasa spune insa ca lucrarile in Drumul Taberei sunt avansate si ca hipermarketul ar putea sa se deschida chiar in luna decembrie a acestui an. “Lucrarile sunt avansate asa ca este posibil sa inauguram magazinul in decembrie, vom confirma insa acest lucru in luna mai”, a spus Espasa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri