17 Aprilie 2014

Cat costa apartamentele noi din apropierea unei statii de metrou



Apropierea unei statii de metrou este un criteriu important pentru cei care isi cauta o casa. O analiza a WALL-STREET.ro va prezinta la ce preturi sunt scoase la vanzare apartamentele noi cu acces usor la metrou.

Apartamente noi, metrou Brancoveanu

In oferta de locuinte noi in apropiere de metrou intra si locuintele din proiectul rezidential Amfiteatru de langa parcul Tineretului. Proiectul rezidential este in apropierea statiei de metrou Constantin Brancoveanu. Pe perioada lunii aprilie dezvoltatorul deruleaza o oferta promotionala asa ca preturile unor garsoniere din proiect incepe de la 45.000 euro plus TVA. Pe langa apropierea de metrou, ansamblul rezidentiale are si vedere la parc.

Tot in zona Brancoveanu este amplasat si proiectul Antracit Residence III.


Apartamente noi, metrou Unirii

In apropiere de metrou Unirii gasiti apartamente noi intr-un ansamblu rezidential de mici dimensiuni. Preturile apartamentelor disponibile incep de la 58.000 euro plus TVA, potrivit datelor de pe Imobiliare.ro.


Apartamente noi, metrou Dristor

Locuinte noi gasiti si in apropiere de metrou Dristor, unul dintre proiecte imobiliare din zona fiind New Town Residence. Preturile apartamentelor din proiect incep de la 62.000 euro plus TVA, potrivit unui anunt de pe Imobiliare.ro.


Apartamente noi, metrou Mihai Bravu

Preturi similare sunt si in zona metrou Mihai Bravu, garsonierele pornind de la 39.000 euro, iar apartamentele cu 2 camere, de la 62.000 euro, potrivit informatiilor transmise de rezidential.net. Locuintele sunt incluse in proiectul rezidential Vitan Residence 2, situat in apropiere de metrou Mihai Bravu.


Apartamente noi, metrou Dimitrie Leonida

In zona de sud, preturile incep sa fie mai mici. Spre exemplu, in proiectul Corvaris Residence din apropiere de metrou Dimitrie Leonida preturile incep de la 20.000 euro cu TVA inclus.


Locuinte noi, metrou Aparatorii Patriei

Si in apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei urmeaza sa se finalizeze in acest an un nou proiect sub brandul Metropolitan Residence


Apartamente noi, metrou Obor

Potrivit unei analize a rezidential.net in zona statiei de metrou Obor, preturile pentru garsoniere pornesc de la 47.000 euro, iar apartamentele cu 2 camere, de la 71.000 euro. Compania imobiliara RealTime promoveaza proiectul rezidential aflat pe Aleea Avrig




Citeste si