Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu (foto) a cumparat o cladire aflata vizavi de spitalul de urgenta Floreasca de la operatorul telecom Romtelecom.

Valoarea tranzactie a fost de 4,5 mil. euro, iar imobilul, care era unul dintre cele mai importante active din portofoliul Romtelecom, are o suprafata desfasurata de peste 8.000 mp.

Umbrarescu a fost singurul participant la licitatie, adjudecand imobilul la pretul de pornire, au declarat pentru Mediafax surse din piata imobiliara. Cladirea va intra in renovare, proces care se va finaliza pana la finele anului, urmand sa fie utilizata, cel mai probabil, ca sediu central al Bancii Romane de Credit si Investitii, al carei proprietar este Umbrarescu.

La inceputul anului, Romtelecom a desemnat firma de consultanta si audit KPMG sa ii evalueze portofoliul imobiliar din intreaga tara, format din terenuri, cladiri si spatii comerciale cu o supra-fata de aproape 2 milioane metri patrati. Proprietatile imobiliare ale Romtelecom sunt administrate de firmele Coldwell Banker Affiliates of Romania si Romprest.

Contactati de Mediafax, reprezentantii Romtelecom au declarat ca vanzarea imobilului din Sefan cel Mare-Floreasca este in derulare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri