Immofinanz Group, unul dintre cei mai importanti invesitori imobiliari de pe piata locala, a atras in ultimele luni chiriasi pentru aproape 5.400 de metri patrati in imobilele de birouri Iride Business Park, Victoria Park si S-Park.

Cel mai mare contract a fost incheiat cu firma de outsourcing Genpact Romania, unul dintre chiriasii cu cea mai mare vechime din portofoliul Immofinanz Group in Romania.

"Colaborarea a inceput in anul 2005, cand compania a inchiriat o suprafata de 4.000 de metri patrati in Iride Business Park. De-a lungul timpului, Genpact a ajuns la o suprafata totala inchiriata de 12.500 de metri patrati. Incepand cu luna aceasta, Genpact si-a extins contractul cu aproape 3.200 de metri patrati, ajungand la o suprafata totala inchiriata de peste 15.500 de metri patrati si devenind unul dintre cei mai mari chiriasi din portofoliul grupului", se arata intr-un comunicat al companiei.

Iride Business Park se afla in nordul Bucurestiului si are o suprafata inchiriabila de 92.878 de metri patrati. De asemenea, retailerul de incaltaminte Deichmann a inchiriat 960 de metri patrati in Victoria Park, din apropierea Baneasa Shopping Center. Complexul are o suprafata inchiriabila de 15.319 de metri patrati. Tot in Victoria Park, Euronet Services a prelungit contractul existent din 2006, prin care a extins si suprafata inchiriata in cladire, la peste 600 de metri patrati, potrivit Mediafax.

Pe de alta parte, Vestas CEU Romania, filiala locala a producatorului danez de turbine eoliene, va inchiria incepand cu luna viitoare o suprafata de peste 630 de metri patrati in S-Park, unde a fost sub-chirias in ultimii trei ani.

S-Park are o suprafata de 34.186 de metri patrati, iar in ultimii doi ani a avut o rata de ocupare constanta, de peste 97%. Immofinanz Group este printre cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Bucuresti, unde detine noua proprietati, cu o suprafata inchiriabila totala de 206.418 de metri patrati si o valoare de aproximativ 349 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri