Unirea Shopping Center (SCDM) vrea sa contracteze un credit bancar in valoare de pana la 70 milioane de euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov, actionarii urmand sa discute in iunie accesarea imprumutului.

Creditul va fie eliberat in transe, in functie de etapele realizarii programului de investitii, potrivit datelor din convocator.

Pentru acest an, conform informatiilor dintr-un raport al firmei, conducerea are in vedere crearea de legaturi de acces intre zona comerciala si caile de circulatie si transport in comun (metrou, respectiv gara), in cadrul ambelor centre comerciale din Bucuresti si Brasov, scrie Mediafax.

"Un alt obiectiv il reprezinta extinderea zonelor de distractie (cinematograf, bowling, biliard, patinoar) din cadrul ambelor centre comerciale, atat pe zonele existente, cat si pe zone adiacente sau nou create. Pentru realizarea acestor obiective, conducerea are in vedere si achizitia de terenuri suplimentare", potrivit sursei citate.

Totodata, un spatiu de 1.200 de metri patrati de la parterul centrului din Bucuresti va fi reamenajat in vederea inchirierii de branduri precum MAC, Wolford sau Tchibo. Compania poarta discutii si pentru aducerea unor noi marci din cadrul grupului Inditex, din care fac parte Zara, Massimo Dutti, Bershka si Pull&Bear.

Citeste si:
Ce planuri are brandul de vestimentatie masculina Barotti dupa...
Ce planuri are brandul de...

"La parterul corpului Central al cladirii din Bucuresti, se vor elibera circa 1.200 mp comerciali, prin relocarea magazinelor existente in prezent din aceasta zona in galeria de acces de la metrou", mentioneaza raportul.

De asemenea, H&M urmeaza sa inceapa amenajarea spatiilor de la etajul 2, corp Splai, in vederea extinderii magazinului pentru colectie a de decoratiuni pentru casa.

Unirea Shopping Center a incheiat anul trecut cu afaceri de 17 milioane euro, cu 8% mai mici fata de 2012, si un profit net in scadere cu 51%, la 637.048 euro.

Compania este controlata de sotii Dan si Carmen Adamescu, prin intermediul The Nova Group Investments Romania, care detine 74,16% din titluri.

Citeste si:
Otter a investit 350.000 euro in al optulea magazin din Bucuresti
Otter a investit 350.000 euro...

In structura actionariatului se mai regaseste SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, in timp ce 15,8% din capital este detinut de alti actionari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si