Cladirea de birouri AFI Park 2 a fost afectata de o explozie luni noapte, explozie care a produs daune in camera tehnica de pe acoperis si la cateva usi de la una dintre scari. Ca urmare a anchetei, accesul in cladire nu este momentan permis.

“Ulterior incidentului care a avut loc luni, in jurul miezului noptii, la cladirea de birouri AFI Park 2, echipaje de pompieri si politie au fost chemate la fata locului. Desi investigatiile sunt inca in desfasurare pentru stabilirea cauzei exacte a incidentului, s-a stabilit faptul ca AFI Park 2 este absolut sigura. Au fost produse daune in camera tehnica situata pe acoperis, iar cateva usi de la una dintre scari au fost afectate”, a spus David Hay, CEO AFI Europe, pentru wall-street.ro.

Ca urmare a faptului ca momentan ancheta este in desfasurare accesul in cladire nu este permis. Cladirea este inchiriata de Electronic Arts. Surse din companie au spus ca marti angajatii au fost anuntati sa nu se deplaseze la birou.

Cat de mari sunt daunele?

"In niciun moment nu s-au inregistrat deteriorari ale spatiului de lucru si suntem foarte bucurosi ca nimeni nu a fost ranit. Toti cei din cladire au fost permanent in siguranta. AFI Europe Romania se va concentra sa remedieze toate daunele si sa puna cladirea in functiune in cel mai scurt timp. Acordam o atentie speciala tuturor proiectelor noastre si mai ales chiriasilor nostri si ne vom asigura ca vom preveni astfel de situatii in viitor. Le cerem scuze pentru disconfortul creat celor care locuiesc in zona si chiriasilor nostri", a spus David Hay.

Citeste si:
AFI: Valoarea cladirilor de birouri din AFI Park este de 165 mil. euro
AFI Europe a evaluat...

Puteti urmari un video din noaptea exploziei pe Digi24.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
World Class, primul chirias al parcului de afaceri AFI Tech Park