19 Mai 2014

Zonele din Bucuresti cu cele mai ieftine spatii de birouri: unde gasesti cele mai mici chirii



Chiriile spatiilor de birouri "prime", adica pentru acele cladiri foarte bune amplasate in zone centrale si ultracentrale sunt listate de dezvoltatori la 17-18,5 euro pe mp/luna. In Bucuresti poti gasi insa si birouri listate la preturi mult mai mici in zone mai indepartate din centru. WALL-STREET.RO iti prezinta un top al zonelor cu cele mai mici chirii la spatii de birouri, pe baza datelor furnizate de compania JLL.

Chiriile birourilor din zona de Sud

In zona de sud, spatiile de birouri sunt scoase pe piata la o chirie medie de 10-12 euro/mp/luna.

Sursa foto: freedigitalphotos.net


Chiriile birourilor din Pipera Nord

Tot la 10-12 euro pe mp/luna sunt listate si spatiile de birouri din zona Pipera Nord, care alaturi de cele din cladirile din sud, ocupa prima pozitie in topul celor mai ieftine birouri, dupa pretul de lista.

Sursa foto: freedigitalphotos.net


Chiriile birourilor din zona de Vest

In vest chiriile medii ale spatiilor de birouri sunt cuprinse intre 10-13 euro/mp/luna, fiind a treia cea mai ieftina zona a Capitalei dupa Sud si Pipera Nord.

Zonele de sud si vest beneficiaza insa de o infrastructura mult mai buna decat Pipera Nord. Pe de alta parte unele din cladirile din Pipera Nord au specificatii superioare celor din sud spre exemplu.

Sursa foto: freedigitalphotos.net


Chiriile birourilor din zona Baneasa

In Baneasa chiriile medii ale birourilor sunt cuprinse intre 11-13 euro pe mp/luna.


Chiriile birourilor din Dimitrie Pompeiu

In zona Dimitrie Pompeiu chiriile spatiilor de birouri sunt cuprinse in medie intre 12 si 14 euro pe mp/luna.


Chiriile birourilor din est

In zona de est chiriile birourilor sunt cuprinse tot intre 12-14 euro pe mp/luna.

Chiriile de prezentate reprezinta preturile de lista. In functie de suprafetele inchiriate, proprietarii pot oferi si alte facilitati chiriasilor, cele uzuale pe piata sunt lunile gratuite de chirie si contributie la fit-out-ul spatiul. De obicei astfel de beneficii sunt acordate companiilor care inchiriaza suprafete incepand cu cateva mii de mp.




Citeste si