AFI Europe a deschis in AFI Ploiesti cel mai recent loc dedicat divertismentului din oras. Inaugurarea Zappa Club & Lounge a avut loc joi si a necesitat o investitie de un million de euro, continuand strategia finalizarii zonei de “night life” pentru cel de-al doilea mall dezvoltat de grupul israelian in Romania, potrivit lui Israel Vizel, seful Mall Division AFI Europe.

Mallul AFI Ploiesti, deschis in luna octombrie a anului trecut, si-a extins zona de divertisment, dupa ce o analiza a cererii condusa de dezvoltatorului imobiliar care a aratat ca ploiestenii nu dispuneau de multe oferte de distractie in oras. Vizel a descris pentru wall-street.ro pasii acestui proiect si cum isi propune sa continue strategia din AFI Palace Cotroceni.

“Ideea aceasta a venit in timpul constructiei si conceperii mallului. Am asteptat, intrucat am vrut sa fie conceptul potrivit. Am vrut sa aducem un chirias care sa dezvolte acest concept, insa nu am gasit pe cineva care sa poata pune in aplicare ideea noastra si am decis sa il facem noi”, spune Vizel, care completeaza “fiecare noua lansare este un moment emotionant pentru mine in contextul in care am dezvoltat o adevarata traditie de a avea o noua lansare la aproape fiecare saptamana. Cu toate acestea, nu este un joc, este o actiune foarte sensibila si cel mai important lucru pentru noi este sa nu facem compromisuri, sa venim cu un concept nou, cu o idee noua”.

Extinderea zonei de divertisment din AFI Ploiesti: “am insistat sa facem ceva diferit”

AFI Europe a investit recent un milion de euro in mallul din Ploiesti, ca parte din planul de extindere a zonei de divertisment prin deschiderea Zappa Lounge & Club, care acopera la etajul 1 al mallului peste 1.500 de metri patrati. Clubul include un restaurant, bar, bowling, billiard, snooker, darts, jocuri electronice, o zona dedicata concertelor live dar si o camera VIP.

“Am avut discutii cu multi clienti care erau interesati sa deschida o zona de biliard si bowling, dar am insistat sa facem ceva diferit. Partea dedicata jocurilor este doar o parte a intregului concept. Am decis sa deschidem acest loc ca urmare a unei descoperirii facute in urma analizei din Ploiesti: nu sunt foarte multe locuri de divertisment atractive in oras, oferta existenta este foarte redusa”, a explicat Vizel.

Noi inaugurari planificate in AFI Palace Ploiesti

Planurile pe care AFI Europe le are in Ploiesti nu se opresc aici. Compania vrea sa deschida un Sex Shop, planificat inca de la deschidere, dar si o zona noua pentru jocuri.

Mallul din Ploiesti a fost gandit diferit fata de cel din Bucuresti, intrucat cerintele publicului sunt diferite. Mai mult, dezvoltatorii considera Ploiestiul ca un fel de “vecin” al capitalei si au fost placut surprinsi sa vada ca multi bucuresteni si-au facut deja rezervare pentru evenimentele planificate in Zappa Club & Lounge.

“Orice decidem sa facem in Ploiesti, nu ne propunem sa inlocuim piata din Bucuresti. Consideram Ploiestiul ca un vecin al Bucurestiului si am decis sa le dam vizitatorilor de aici o posibilitate de a-si petrece timpul liber in oras, fara sa fie nevoiti sa plece in Bucuresti ca sa se distreze. In afara de acest club, vom mai avea in curand un Sex Shop si un Sports Bar. Nu ne-am oprit nici in AFI Cotroceni, vom deschide si acolo locuri noi, este parte din planul nostru, de a nu imita ce fac ceilalti”, a precizat Vizel.

Valoarea AFI Palace Ploiesti a ajuns in ultimele luni cu 6,2 milioane de euro, ajungand astfel la 64,2 milioane de euro. Traficul (numarul de vizitatori) a ramas stabil, la 15.000 de vizitatori, iar gradul de ocupare a crescut la 99%.

AFI Europe este proprietarul AFI Palace Ploiesti si AFI Palace Cotroceni, dar si a birourilor AFI Park. Compania mai are in faza de proiect un retail park in Arad si un centru comercial in zona Bucurestii Noi din Capitala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri